Hogyan bizonyítható a gyorshajtás minden nélkül? Bővebben lent!
Fontos, figyelj kerdezo!!!!!
NE lepj semmit, irkalj ide, nyugi minden oke lesz.
NE fizesd be a csekket utolag.
NE fogadj meg semmi tanacsot ami 10 oldalon at megy, mindenki ugyan azt irja, de az NEM helyes.
jk
Szia!
"És én nem a főnökömmel adtam át a pénzt, mert ő akkor nem volt bent. Hanem az egyik konyhásnak. És van papírom az átadásról, az átvevő aláírásával."
Na, ilyet nem csinálunk sosem! :D
De ez hogy volt egész pontosan? Oda adtad a konyhásnak a főnök tudtával, mert Ő mondta hogy Neki add oda, vagy csak Te adtad neki oda azzal az indokkal, hogy majd adja át a főnöknek? (Bár, nem hinném én sem hogy ennyire kibasznának egymással a kollégák, de embere válogatja igazából.)
Mert ha tényleg oda került a főnökhöz a pénz, Ő is mondta hogy eltette, akkor onnantól fogva kellett volna egy amolyan átadási nyilatkozat szerűség, valami írásos bizonyíték, erről az esetről. Mert akkor onnantól fogva az már nem a te sarad. De mint ahogy anno írtad is, hogy lehet hogy te látszódol a képen, de nem egyértelmű, csak a ruhából ítélve, akkor sem tudott volna semmit csinálni, ha azt mondod neki hogy nem, és már másnap nem is mész oda dolgozni. Ennyi. :'D
Már eltelt azóta több mint 4 hónap. Ha nem volt még belőle semmi, akkor ne is stresszeld magad tovább rajta. Az, hogy ha bevan fizetve és fent van még a kép mindig, olyan előfordul. Fent is lehet még egy darabig, ez is változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!