Tegyek feljelentést, ha tudomásom van arról, hogy egy helyi rendőr rendszeresen kábitószert fogyaszt?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi, a rendfokozata, csak azt, hogy közlekedési ügyekkel foglalkozik. Konkrét bizonyitékom sincs ellene, de tudom, hogy marihuánát szokott fogyasztani.2021. jún. 25. 17:38
11/19 anonim válasza:
Fűért valakit feljelenteni alapból gerinctelen dolog, mindegy, hogy rendőr vagy nem...
12/19 anonim válasza:
Melyik szegedi rendörről van szó?
13/19 árokpart válasza:
Kérdező ne kezdjél rendőrrel azt tanácsolom neked, mert bármi ismétlem bármi történik te fogod húzni a rövidebbet és az nagyot fog szólni. A testület minden eszközzel ki fog állni mellette már azért is, hogy a testület tekintélyén nem eshet csorba. Sajnos ez a helyzet hidd el, őszintén jó indulatból mondom neked és természetesen civilként, mielőtt esetleg azt hinnéd, hogy rendőr vagyok és bárkit is védenék.
14/19 anonim válasza:
Semmilyen tudomásod nincsen. Egy feusztrált hülyegyerek vagy semmit több, úgy is foknak kezelni.
15/19 anonim válasza:
Helyi rendőr? 1. Ha rendőr nem nagyon hiszem hogy súlyos büntetést kapna. 2. Ha nics bizonyítékod nem fognak komolyan venni
18/19 Ruby04 válasza:
És akkor mi a fax van, ha spanglizik egy zsaru??
Bakker, te az a típus vagy, aki ‘44-ben felnyomta a bujkáló zsidókat a nyilasoknak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!