Ez probléma lenne ha a rendőrségen akarnék dolgozni?
18-20 éves-kor körül kicsapongó életmód, ivások, részeges perverz csajozások. Szóval ilyen idióta életmód, erről sokszor videó is készült. Azóta eltelt pár év, felnőttem, meg komolyodtam, semmi ilyesmi nincs már.
Ha valaki komoly rendőrtisztként dolgozik és kikerülnének videók amin fiatalon 18-20 évesen perverz, idióta mód viselkedik. Azért kirúghatnák? Vagy mivel a múltban történt fiatalon, senkit nem érdekelne, max azt mondanák, hogy most örülnek, hogy azóta megkomolyodott.
Elég részletes erkölcsi szabályzat van a rendőrségen, ezért érdekel.
Előre is köszönöm a válaszokat!.
Szerintem nem gáz. A 3-as meg szerintem kamuzik. A "nagy főnök" meg egyetemi videókos válaszra mondom.
A közszolgálati egyetemen kétlem, hogy csinálnának olyan dolgot ami végül meggátolná, hogy valaki a közszolgálati szférában dolgozzon. Kimondva is hülyeség. Meg egyáltalán milyen tizenéves korban készült videó az, amiben nem csinálsz illegálisat, de kirúgnak érte? A tartalmára kíváncsi lennék meg, hogy az ismerős tényleg mit is mondott:D Lehet ő kamuzott és csak ez ilyen kifogás volt neki, hogy palástolja, hogy rosszul dolgozott.
Nekem van rendőr ismerősöm. Ők is néha isznak, szórakoznak, stb. Kétlem, hogy bárkit érdekelne. "Jé, ő is ugyanúgy rúgott be fiatalon tisztként mint én a haverokkal közrendőrként, mostantól nem tisztelem". Mondaná semelyik rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!