Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha feljelentettek már tudnom...

Ha feljelentettek már tudnom kéne? Ti mikor nyugodnátok meg?

Figyelt kérdés

Nem tudom ilyenkor hogy megy ez, hogy dolgozik a rendőrség. Közösségi médiában meggyanúsítottak és aztán LEHET, hogy feljelentettek olyasmiért, amit nem követtem el. Így persze nem is bizonyítható, ámde "X" meggyőződésén kívül ott van az, hogy haverja "Y" kiáll mellette mint tanú. Az illető meg van győződve, hogy én voltam. Sőt lehet egy harmadik tag is van a társaságból, de ő max. annyit akarna mondani, hogy ő is látott már a környéken és nem jó arc vagyok szerinte, semmi épképzláb. A bibi az, hogy egyikőjüket sem láttam, nem tudom mi a háttere ennek, nem hiszem, hogy ki akarnának velem szúrni, szerintem inkább összetévesztettek mással.

Ami inkább zavar, az a bizonytalanság. Ez február elején történt. Nem tudom ,hogy valóban feljelentettek-e. Amúgy tinédzserek, tehát lehet beszéltek velük szülők és rájöttek hogy hülyeség. Ha akkor vagy február közepén valaki feljelentett volna, mostanra, 3 HÓNAP után csak meg kellett volna keresnie a rendőrségnek, nemde?

A kérdésem tehát: Ti mennyi idő elteltével nyugodnátok meg? Ha eddig nem kerestek meg (rendőrség), 3 hónap alatt, akkor felejtsem el a dolgot végre? Elképzelhető, hogy majd nem is tudom, 4-5 hónap után keresnek? Irreálisnak tűnik.

Mondják nekem, hogy szarjam le, úgysem lesz bajom belőle a végén, de én meg pánikolós típus vagyok, azt látom milyen szerencsétlen eset ha X és az úgymond tanúja is ragaszkodik az én szeméylemhez. De ha nem is lesz bajom, akkor is idő, pénz, ideg, energia. Mdedig lebeghet ez a fejem felett, hogy lehet majd egy ilyen időszakom, hogy rendőrségre megyek stb?

Ti mennyi idő elteltével engednétek meg? Be mégsem emehetek a rendőrségre hogy "hé van elelnem feljelentés?"

2021. máj. 9. 19:01
 1/6 A kérdező kommentje:
*Ti mennyi idő elteltével engednétek el. Elnézést a mellégépelésért.
2021. máj. 9. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Kérdezd meg Levikét.
2021. máj. 9. 19:03
 3/6 mindentudó99 ***** válasza:
54%
Ez a füves dolog?
2021. máj. 9. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Ha hárman vallanak ellened jó eséllyel le is csuknak.
2021. máj. 9. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Jaja ha mind ellened vallanak akkor már be is csukhatod magad, mert hamarosan mennek érted.
2021. máj. 10. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:
A bűncselekmény súlyától függ mikor fognak meghallgatni ha van feljelentés. Bemehetsz érdeklődni, de felesleges mert nem adható ki információ hogy valaki ellen zajlik-e nyomozás.
2021. máj. 12. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!