Még november 12-én feljelentettek a kijárási tilalom megsértése miatt, de azóta sem kaptam semmit?
Szabadságon voltam, nem a napi hírekkel foglalkoztam, a szokásos esti futásomra mentem. Már hazafelé jött velem szemben 2 járőr, kikerültem őket. Már majdnem a kapunál tartottam, mikor kicsit lihegve utolértek (hiába kiabáltak, ment a fülembe a techhouse), hogy tudok-e mutatni valami igazolást. Meglepettem kérdeztem, hogy mi van, éjfélig még van 2 óra.
Vagy 15 ezer helyszíni bírság, vagy feljelentenek. Mivel el sem hittem nekik, hogy mi a helyzet, az utóbbit választottam. Csak hazaérve az internetet felcsapva olvastam, hogy itt már 2. napja satu van.
Ha megállok és elismerem a szabálysértést, akkor megúsztam volna figyelmeztetéssel, azt mondták. Mint ahogy aznap este öt (!!) szintén futó emberrel történt.
De azóta sem kaptam semmi papírt. Sem a lakásomra, sem szüleimhez. Lehet, hogy ez ennyi volt?
Úgy tudom, hogy 6 hónapjuk van a szabálysértési eljárást lefolytatni... De hátha van, aki jobban tudja.
Amúgy egy rendőr mit érez ilyenkor, nem ciki úgy legbelül? Hogy a buszra, párjukhoz menő, futó embereket kell megbüntetni, sokszor azt akit amúgy ismer... Valaki rendőr mesélhetne erről.
Egy nappal a bevezetése után... Tragikomédia.
Majd írd le kérlek, ha van fejlemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!