Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A szomszédom illegálisan...

A szomszédom illegálisan átalakított (tunin) autóval jár. Rá hívhatom a rendőrséget?

Figyelt kérdés

Nagyon bosszant engem. Illegálisan át van alakítva a autója ami egy bmw. Alacsonyabban van mint kéne és nagy hangja van. Semmiképp sem természetes! Fedélzeti kamerával szoktam figyelgetni a szomszédomat és a megengedettel jóval magasabb sebességgel jár és kockázatós bunkó manővereket szokott csinálni. Meg folyton megelőz.

Legközelebb ráhívhatom a rendőrőket ahogy rajta kapom?

Szemtől szembe normális vagyok vele de. A háta mögött gyűlölöm.

2021. máj. 5. 17:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%
Ha én lennék a szomszédod már agyon vertelek volna !
2021. máj. 6. 09:16
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nincs jobb dolgod mint felnyomni valakit aki élvezi az autózást? És ha átalakított? Tudod milyen szenvedés magyarországon papírt szerezni? Németországban bár könnyű de ott k*rva drága. Az meg hogy kamerával figyeled a manővereit az egyenesen beteges már. Holnap állj ki az árpád hídra a kameráddal "trafizni".
2021. máj. 10. 18:26
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

22-es vagyok

16 ó tényleg? Ha ki kéne tiltani minden autómárkát amivel legalább egy tulajdonos nem tudott parkolni akkor nem léteznének autók a közutakon. A legszarabbul a munkás autók parkolnak a nagy doboz kocsijukkal. Arra bezzeg simán adnak papírt pedig a motor 2 kanyar múlva kiesik, de bezzeg a tuningra nem adnak mert hülyék.

2021. máj. 10. 18:28
 24/25 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez nem házmesterkedés, a szomszéd veszéleztethet másokat, és zavarja a lakókat, ezt miért ne lehetne jelenteni?
2021. máj. 10. 18:50
 25/25 anonim válasza:
Magadra hívd a rendőrt!!!
nov. 1. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!