A szomszédom illegálisan átalakított (tunin) autóval jár. Rá hívhatom a rendőrséget?
Nagyon bosszant engem. Illegálisan át van alakítva a autója ami egy bmw. Alacsonyabban van mint kéne és nagy hangja van. Semmiképp sem természetes! Fedélzeti kamerával szoktam figyelgetni a szomszédomat és a megengedettel jóval magasabb sebességgel jár és kockázatós bunkó manővereket szokott csinálni. Meg folyton megelőz.
Legközelebb ráhívhatom a rendőrőket ahogy rajta kapom?
Szemtől szembe normális vagyok vele de. A háta mögött gyűlölöm.
Remélem, hogy kamu a kérdés. Ha nem, akkor bele kell törődnöm, hogy mindig van lejjebb.. annyi gerinced sincs, hogy ezt elmondd neki személyesen? Meg amúgy kit zavar téged ez? Egy lukas kipufogó ocsmányabb hangot ad ki, mint egy "tuniN" kipufogó :D
Mégegyszer remélem, hogy ez csak kamu. Ha nem, akkor nézz egy kicsit magadba, egy rendőrspiclit mindenki utál :D
Az a tag ennyit vétett csak. Bántott valakit? Megölt valakit? Nem.
Amúgy meg ha feldobod, akkor vissza fogja szerelni rá a gyári alkatrészeket, elviszi megint egy műszakira, aztán visszaszereli rá a tuningolt dolgokat. Pluszban lehet rájön, hogy te dobtad fel és akkor lehet megkeres téged pár szóra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!