Ha a tárgyaláson elkezdek udvarolni a bíró nőnek akkor van esèlyem enyhèbb ítèletre?
Június elejèn lesz egy tárgyalás, rablási ügyben, a bíró, nő lesz. Ha elkezdek neki bókolgatni, hogy pl. milyen csinos, stb., van esèlyem arra, hogy enyhèbb ítèletet szabjon ki?
Esetleg ha viszek Neki lufikat ajándèkba, javíthat az esèlyeimen?
"A birónő/biró nem olyan, mint a foci birója, önkényes döntést hoz. A bíróságon a bíró vezeti a tárgyalást, nem őt (nem csak őt) kell meggyőznöd, hanem az esküdtszék tagjait."
Te hol élsz, mert Magyarországon nincs esküdtszék!
Figyu. Nekem az az érdekes, hogy rablással vagy gyanúsítva vagy vádolva, akkor hogy vagy te szabadlábon? Rablásnál előzetes szokott lenni.
Mi, hogy volt, mert szerintem nem rablás amit csináltál csak sima lopás.
De érdekes. Én is Levike vagyok, nekem is van ügyem pont Békéscsabán, pont rablási ügy és pont bírósági szakban.
Csak nekem most április 27-én lett volna tárgyalás, azonban végzést kaptam, hogy objektív okok miatt elhalasztva. Új határnapot a bíróság hivatalból tűz ki, ami azt jelenti, hogy az én tárgyalásom időpontja nem ismert.
Nagyon jól áll neked blöffölés, de ezt nem mindenki veszi be, hogy te lennél én.
Én azért nem ügy írnám, hogy 6#, hanem #6.
Én ilyen kis apróságokat észreveszek.
Kedves utolsó!
Te nem lehetsz Levike, mert èn vagyok Levike azaz B. Gyula
2018 óta van egy rablásos ügyem, mert rám támadt egy őr ès lefújtam gázsprayel...
Ezen kívül van egy sátorfelvágásos ügyem Debrecenben amiben szintèn ártatlan vagyok.
Utolsó, Te egy imposztor vagy
Ritka nagy balf@$z a kérdező. Azt hiszi elő tudja adni, hogy ő Levike.
Én ismerem Levike stílusát, mert már régóta nagy rajongója vagyok. Emiatt tudom, hogy ez nem az ő írása.
De ha valaki nem ennyire tájékozott az ügyben, akkor is könnyen felismerheti a fordított ékezeteket, ami nem jellemző Levikére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!