Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lenyúlták a postaköltségem....

Lenyúlták a postaköltségem. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Az expressz.hu-n jelentkeztem egy hirdetésre. Nokia és OMV csomagokat hirdettek ingyen.

Jelentkeztem és az eladó nekem is ígérte az egyiket. Személyes átvétel nagyon messze volt, postán kértem. Mondta, hogy előre utalva 990, vagy utánvétellel 3000.

Hát mondom, megbízok benne, és utalom a 990-et.

Rosszul tettem. A csomagot nem kaptam meg, nem is fogom :(, mert átcsapás az egész.

Mit tehetek, hova fordulhatok?

Ugy tudom, ezzel a kis összeggel nem foglalkozik senki, pedig nem ez volt az uccsó ezresem :(.

2010. aug. 21. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Írj levelet az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesületnek.

1012 Budapest, Lugodi u. 22-24.

Tel: 311-7030, Tel./fax: 331-7386

2010. aug. 21. 13:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Van egy nevem, számlaszámom, és e-mail címem.

Szerintem a neten olvasottak alapján kicsi az esélyem :(

2010. aug. 21. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy próbát azért megér nem?

Nem postáztak semmit, postaköltség nincs! Te az utalást tudod igazolni, így visszajár. Egyébként írd meg nekik, hogy bejelented a fogyasztóvéd.-ne, ha nem küldik vissza a pénzed. Ez is megér egy emailt.

2010. aug. 21. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
igy jár az olyan aki bedől még ennek az ezer éves trükknek,utalj előre ennyit meg annyit utána küldöm a melót,minden második hirdetés ilyen kamu szar,a többi meg mobilpont meg keress napi 500 eurót
2010. aug. 22. 01:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Felhívtam a fogyasztóvédelmet ők sajnos ezzel nem foglalkoznak csak garanciával, hibástermékekkel....

Tovább irányítottak a GVH-hoz (gazdasági verseny hivatal), ők ilyen tétellel (990ft) nem foglalkoznak.

Az ügyintézőtő mondta, hogy én az 1000 forintom nem fogom viszont látni, és azzal hogy telefonálok csak tetézem a veszteségem.

Bele kell törődnöm, hogy átvertek!

2010. aug. 23. 09:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Csalás, és lehet, hogy sorozat. Menj a rendőrségre.Igaz, hogy csekély az összeg, de mondd el a gyanudat, hogy több embert is átvertek ezzel a trükkel.Ha még megy a hirdetés, akkor pláne.
2010. aug. 24. 20:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Elmentem a rendőrségre.

Először csak mosolyogtak a problémámon, utána látták hogy addig nem távozok amíg nem intézek valamit.

Mondták ha akarom tehetek egy feljelentést, ismeretlen tettes ellen, mivel nem tudom a pontos személyazonosságot. Az ismeretlen tettes ügyek csak formalitások, senki nem foglalkozik velük!

2010. aug. 25. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!