Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet hogy a postánál lenyúltá...

Lehet hogy a postánál lenyúlták a csomagom?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy vaterán eladtam egy cuccot, nem egy nagy dolog, egy kissebb buborékos levélbe belefért...konkrétan egy számológép! Ahogy megjött a pénz...ezvolt hétfőn,én mentem és feladtam elsőbbségivel(nem ajánlottan), a vevő ma írt hogy még ma sem kapta meg! Hogylehetséges hogy elsőbbségi levelet nemtudnak kivinni egy teljes hét alatt? Lehetséges hogy lenyúlták? Ezvolt a 3. alkalom hogy küldéskor nemtettem rá ajánlottat,mert eddig több száz eladásom során soha nemvolt gond! Most attól tartok hogy visszakell majd fizetnem,mert nemfogja megkapni és mivel semmi nyoma nincs a levélnek,azis lehet hogy a vevő mégis megkapta és aztmondja hogy ő neki ugyan nemjött semmi és fizessem vissza
2010. dec. 17. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám hogy a vevő akar becsapni, hamarabb azt, hogy a posta.

Nekem jött postán ajánlott csomag, simán bedobták a levélszekrénybe, hogy kerül oda az átvételi aláírásom, nem tudom.

2010. dec. 17. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Simán lehet. A magyar postának elég rossz híre van, sajnos sok dolog elvész. Nem is szabad semmi értéket csak ajánlottan feladni.
2010. dec. 17. 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:

A postánál több tolvaj van, mint a Teszkóban karácsonykor.

De a vevőben sem lehet bízni, így ideje kapcsolatba lépned a Postával. Ők megmondják majd, hogy kézbesítették -e a csomagot, vagy sem, vagy bekerült -e a rendszerükbe egyáltalán ilyen csomag.

2010. dec. 17. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Persze, ami bubis borítékban van és nem könyvelt feladás az gyakran elvész a semmiben sajnos.
2010. dec. 17. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én ajánlott leveleimet is állandóan a postaládában találom, néha felbontva...

Anyunak tavaly küldtem a kisfiamról képeket (ajánlva!), azt is feltépték, a postás meg nem tudott rá mit mondani. Úgyhogy a postáról ennyit...

2010. dec. 17. 18:06
 6/9 anonim válasza:
Szia! Én szerintem meg fogja kapni a jövő hét elején. Soha semmim nem veszett el, én is több száz dolgot adtam el és rendeltem, és szinte mindent simán kértem. Nem szeretem a postát gazdagítani feleslegesen. Ne aggódj. Szia
2010. dec. 18. 10:11
 7/9 anonim válasza:
Szia!Megérkezett?
2010. dec. 29. 09:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Sajnos még mindig semmi:/

Most tényleg elveszett vagy csak kamu hogy nemkapta meg, mindenesetre visszakell fizetnem a pénzét...amit én nemfogok megtenni!

2011. jan. 1. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Fordított helyzetben is ugyanígy gondolkodnál? Akinek címezted, az mozdulni sem tud, mert semmi adata nincs, egyedül Te tudod, hogy feladtad, azt is hogy hol, neked kéne legalább megpróbálni reklamálni.
2011. jan. 1. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!