Arról van szó hogy vaterán eladtam egy cuccot, nem egy nagy dolog, egy kissebb buborékos levélbe belefért...konkrétan egy számológép! Ahogy megjött a pénz...ezvolt hétfőn,én mentem és feladtam elsőbbségivel(nem ajánlottan), a vevő ma írt hogy még ma sem kapta meg! Hogylehetséges hogy elsőbbségi levelet nemtudnak kivinni egy teljes hét alatt? Lehetséges hogy lenyúlták? Ezvolt a 3. alkalom hogy küldéskor nemtettem rá ajánlottat,mert eddig több száz eladásom során soha nemvolt gond! Most attól tartok hogy visszakell majd fizetnem,mert nemfogja megkapni és mivel semmi nyoma nincs a levélnek,azis lehet hogy a vevő mégis megkapta és aztmondja hogy ő neki ugyan nemjött semmi és fizessem vissza
2010. dec. 17. 15:19
1/9 anonim válasza:
Nem gondolnám hogy a vevő akar becsapni, hamarabb azt, hogy a posta.
Nekem jött postán ajánlott csomag, simán bedobták a levélszekrénybe, hogy kerül oda az átvételi aláírásom, nem tudom.
2010. dec. 17. 15:30
2/9 anonim válasza:
Simán lehet. A magyar postának elég rossz híre van, sajnos sok dolog elvész. Nem is szabad semmi értéket csak ajánlottan feladni.
2010. dec. 17. 15:41
3/9 anonim válasza:
A postánál több tolvaj van, mint a Teszkóban karácsonykor.
De a vevőben sem lehet bízni, így ideje kapcsolatba lépned a Postával. Ők megmondják majd, hogy kézbesítették -e a csomagot, vagy sem, vagy bekerült -e a rendszerükbe egyáltalán ilyen csomag.
2010. dec. 17. 15:44
4/9 anonim válasza:
Persze, ami bubis borítékban van és nem könyvelt feladás az gyakran elvész a semmiben sajnos.
2010. dec. 17. 17:17
5/9 anonim válasza:
Az én ajánlott leveleimet is állandóan a postaládában találom, néha felbontva...
Anyunak tavaly küldtem a kisfiamról képeket (ajánlva!), azt is feltépték, a postás meg nem tudott rá mit mondani. Úgyhogy a postáról ennyit...
2010. dec. 17. 18:06
6/9 anonim válasza:
Szia! Én szerintem meg fogja kapni a jövő hét elején. Soha semmim nem veszett el, én is több száz dolgot adtam el és rendeltem, és szinte mindent simán kértem. Nem szeretem a postát gazdagítani feleslegesen. Ne aggódj. Szia
2010. dec. 18. 10:11
7/9 anonim válasza:
Szia!Megérkezett?
2010. dec. 29. 09:20
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig semmi:/
Most tényleg elveszett vagy csak kamu hogy nemkapta meg, mindenesetre visszakell fizetnem a pénzét...amit én nemfogok megtenni!
2011. jan. 1. 13:48
9/9 anonim válasza:
Fordított helyzetben is ugyanígy gondolkodnál? Akinek címezted, az mozdulni sem tud, mert semmi adata nincs, egyedül Te tudod, hogy feladtad, azt is hogy hol, neked kéne legalább megpróbálni reklamálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!