Mit tegyek, ha még mindig nem jött meg a csomagom?
Figyelt kérdés
eBayről rendeltem egy parókát, azt írták, hogy 15-20 nap mire megérkezik, de még semmi. 90% biztos vagyok benne, hogy nem vertek át, hanem a Posta szórakozik, mert anyum csomagja sem jött még meg, amit viszont országon belül adtak fel. Értesítőt nem kaptunk és a postás sem kopogtatott még csomaggal, most mit csináljak? Ha lemegyek a Postára rákérdezni, akkor tudnak nekem valamit segíteni? Üzenetet még nem állt módomban írni az eladónak, de ha minden igaz, akkor ma meg tudom oldani.
Előre is örök hálám a válaszokért, és a segítségért.
2011. ápr. 6. 16:56
1/5 anonim válasza:
én 100% hogy a postára mennék, ha esetleg nem hozták ki a csomagot... ha nincs ott a csomag, akkor írnék az eladónak!
2/5 anonim válasza:
Külföldről csomagot soha nem szabad postával feladatni, hanem futárszolgálatra kell bízni. Mi sok mindent vásároltunk már az eBayről, mindig futár hozott mindent, egyetlen egyszer akartunk spórolni rajta, na az a csomag soha a büdös életben nem érkezett meg, pedig majdnem 100ezer forintba került. Ráadásul biztos, hogy nem az eladó vert át, mert több dolgot vettünk tőle (drágábbakat is) előtte is, utána is, és mindig mindent pontosan megkaptunk. Nem véletlen, hogy a Magyar Posta máig nem volt képes megoldani a nyomon követhető szállítást. Nem érdekük, hogy mindig legyen személyi felelőse a csomag szállításának, jobb nekik, ha időnként egy-egy értékesebb dolgot meg lehet lovasítani a zavarosban.
3/5 anonim válasza:
Még annyit, hogy sok külföldi webáruház (pl. Amazon) nem is hajlandó Magyarországra postán keresztül küldeni, annyi negatív tapasztalatuk van a soha meg nem érkező csomagok miatti reklamációkkal.
4/5 A kérdező kommentje:
Én is rendeltem már párszor és eddig mindig megkaptam. Nem hiszem, hogy egy rövid, fekete parókát csak úgy ellopnának. (: Szerintem elkeverték valahova, de ha bele döglök is megkerestetem. Köszön a válasz megírásával való fáradozásodat. ^^
2011. ápr. 6. 21:59
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, a problémám már megoldódott. ^^
2011. ápr. 7. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!