Mit lehet tenni, ha egy honlapról lenyúlták a verseimet?
A poet.hu-n tettem közzé pár versem, erre ma megtaláltam kettőt is két másik emberke neve alatt egy honlapon...
Pedig a poet.hu-n direkt beállítottam, hogy a közzététel csak a beleegyezésemmel lehetséges.
Ez az, hogy nem tudom, hogy megosztották, vagy azt vallják, hogy ők is írták, de teljesen mindegy, mert a megosztáshoz sem lenne joguk.
Ráadásul azon a honlapon, ahol közzétették őket nincs az emberkékhez emilcím, vagy egyéb elérhetőség, csak a vers alá lehet megjegyzést írni... Írtam is, kíváncsi leszek a válaszokra.
Ezt elkerülendő küldjél inkább a Dokk.hu-ra verseket. Igaz hogy ott szétválogatják maradandokkra és mulandokkra (ez utóbbi kellemtelen élmény, meg kap ám ott az ember hideg meg meleg kritikát) de akkor is megmarad a te neved alatt, bizonyíthatóan.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!