Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ennyi elég egy előállítására?

Ennyi elég egy előállítására?

Figyelt kérdés
Ha valakit igazoltatnak és megkérik, hogy pakoljon ki ruhából, táskából mindent és, ha találnak nála két pénztárcát, egyik az övé, azzal nincs is gond, azonban a másik pénztárcában más nevére kiáltott iratokat találnak, melyről kikérdezik az intézkedés alá vontat és nem tud magyarázatot adni, hogy kié, nem családtag. Majd a rendőrök értesítik telefonon a talajt, aki azt nyilatkozza, hogy eltűnt a tárcája, addig ugye intézkedés alá vontat nem engedik el. Ekkor, ha a tulaj elmondja, hogy eltűnt a pénztárcája, ez elég, hogy előállítsák az embert vagy elengedik, mert további bizonyítékokra van szükség és, ha azt beszerzik, és megállapítható, hogy az intézkedés alá vont személy volt, akkor szépen már küldik is a gyanúsítotti idézést, vagy már a helyszínről sem engedik el, beviszik akkor helyben mikor megtalálás nála az idegen pénztárcát?

2021. ápr. 11. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Levike,jön a segbekuki a böriben.
2021. ápr. 11. 21:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy levike hogy ezen eljárásaid végét előzetben várod meg vagy otthon. Önmagukba is vaskosak, főleg a rablás
2021. ápr. 11. 22:09
 13/20 A kérdező kommentje:
Úgyérted, hogy az ítélet mindháromban letöltenő szabadságvesztés lesz?
2021. ápr. 11. 23:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Te egyszer kijössz a sittről, egésznap bv-s kérdések lesznek.
2021. ápr. 12. 01:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Levike, egy előállításhoz bármi elég...

Aminek ,,szigorúbb" feltételei vannak az őrizetbe véttel illetve a letartóztatás...

Nem értem, hogy eddig ez utóbbi esetedben hogy nem történt még meg...

2021. ápr. 12. 08:01
 16/20 A kérdező kommentje:

Az értelmiségetek vagy a felfogásotok gyenge??

Mert mondom, hogy nem százezreket meg milliókat hoztam el, hanem még a nyomozó is nevetve mondta, hogy nevetséges piti összegeket vittem el.

Egyik helyről öt ezret, másik helyről tíz ezret, volt akitől csak két ezret, volt akitől harmincat, de nem százezreket milliókat.

Ezért nem történt meg.

Nem szökök, nem rejtőzök el. Kihallgatáson megjelenek, már annyira megbíznak bennem, hogy nem írásban, hanem szóban, meg telefonon közlik hogyha be kell menni.

2021. ápr. 12. 11:20
 17/20 anonim ***** válasza:
92%

"Az értelmiségetek vagy a felfogásotok gyenge??„

Levike,ne keverj össze minket saját magaddal.

2021. ápr. 12. 13:39
 18/20 A kérdező kommentje:
Én nem Levike vagyok, hanem Fekete Pákó.
2021. ápr. 12. 13:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Jó neked.
2021. ápr. 12. 15:11
 20/20 anonim ***** válasza:

Mindegy ha csak 100 ft-ot viszel el, ez nem helyèn való!

Ès ha most Te olyantól lopsz el 5000-et aki mondjuk minimálbèrből èl ès a gyereknek lett fèlre tève a gyógyszerre?

Akkor is nevecc, Levike?

2021. ápr. 13. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!