Ennyi elég egy előállítására?
Ha nem nagy összegről van szó, csekély súlyú az ügy, visszakerűl a gazdához, pénz meg pl.20 ezer van benne, nem szabálysértés, mert az a 20 ezer, közokirat, magánokirat egyidejű elvételével történt, akkor már felminősíti bűncselekménnyé.
De, ha a pénztárca, pénzzel vissza is kerül a tulajhoz aznap és piti összegű lopás, a tettesnél szökés elrejtőzés nem áll fent, nem bűnszervezetben csinálta, nem erőszakos cselekmény, akkor nem szokták letartóztatni.
Korábban többször voltam büntetve mindig lopás miatt.
Most három eljárás van ellenem.
1. A békéscsabai rablás vádolják.
2. A debreceni sátor lopási ügy (dolog elleni)
3. A poffice oktatási központból és további négy helyről üzletszerűség.
Elmeorvos is 2021. 01.14-én, eírta hogy fennáll a bűnismétlés veszélye, a rendőrség is tudja, Békéscsaba írásokban is benne van.
Akkor én már rég letartóztatásban lennék de nem vagyok.
Akkor miért is nem?
Márc.5-én bilincsbe vitték be, akkor indult a harmadik ügy. El lettem engedve, azóta eltelt 37 nap.
Na akkor csak nem tartóztatnak le, ha csak önmagában bűnismétlés áll fent.
Nevetséges összegeket vittem csak el, volt, hogy óvszer, volt, hogy tízezer, volt amikor harmincezer, de nem százezreket, milliókat.
Akkor miért is vagyok szabadlábon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!