Ha kaptam 1 év próbaidőt, és ha lejár, akkor utána jelentkezek rendőrnek, börtönőrnek, felvesznek-e?
Beszélj egy ügyvéddel. Vannak olyan esetek, hogy valaki fiatalon, forró fejjel elkövet valamit azért büntetést kap, amit letölt. Erkölcsi bizonyítványa is tiszta lesz egy idő után, hiszen ez a lényege a büntetésnek, hogy olyanná változtassa az embert, akinek soha többet nem jut eszébe bűnt elkövetni, akkor meg miért kéne megbélyegezve élnie???? Létezik olyan jogintézmény, hogy mentesit az elkövetett bűnök következményeitől és tiszta erkölcsit kaphatsz!
Ja és ne feledjük el, hogy rablóból lesz a legjobb pandúr!!!! Inkább legyenek bűnözőböl lett becsületes rendőrök, mint becsületes rendőrökből, bűnözők!
Azt nem tudom, hogy lehetsz-e rendőr, de az erkölcsibe nem kerül bele:
"a hatályos törvények értelmében az erkölcsi bizonyítványban sem a pénzbírságot - feltéve hogy azt kifizették -, sem a próbára bocsátást nem tüntetik fel. Utóbbit ugyanis nem tekintik olyan súlyúnak, hogy arról számot kéne adni a tiszta múltat igazoló okiratban."
helo
én próbaidőn vok 1 éve, még van belőle 1 év mert 2 évet kaptam, és felvettek miskolcra a rendőr suliba, szval a próbaidő nem gond, attól még lehetsz rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!