Mire készüljek ha jelentkezek katonának?
Helósztók. Azért írok mert egy jó ideje foglalkoztat a katonaság. Eddig rendszergazdának tanultam, de nem igazán látok nagy jövöt abban, hogy el tudok hellyezkedni a szakmámban. Szóval lenne pár kérdésem
1. Urológia van a tesztek során, illetve milyen egyéb egyéségügyi tesztek vannak még ezen kívül?:S(aki volt már ilyenen az el tudná mesélni milyen?)
2. Mik a felvételi követelmények már mint fizikailag, mind mentálisan.
3. Kizáró ok ha nem tudok úszni?(ha muszály meg tanulok, ne ezen múljon, csak ha nem muszály, akkor inkább kihagyom)
4. A családi körülményeim elég ingatagok(ha megtudják, hogy katonának jelentkezek, akkor ki is rugnak otthonról), tehát a kiképzés alatt kapok e szállást stb.
5. Ha a kiképzésen megfelelek, akkor automatikusan kapok munkát?
Bocsi a sok elírásért nagyon siettem. És köszönöm a válaszokat előre is.
urológia van, hátulról benéznek, megmogyoróznak
egészségügyi tesztek is vannak, mindent néznek: belgyógyászat, ekg, hallás-látás-fogvizsgálat
felvételi követelményekről nem írok, mert neten találsz egy csomó infót www.honvedelem.hu -n és itt gyakkérdéseken is egy csomót kérdeztek már erről! javaslom, hogy olvass vissza
az úszás nem feltétel
szállást adnak
és lesz munkád, ha végzel, mert bevonulni is csak akkor vonulhatsz, ha már megvan a helyed
létszámstopp van, elképzelhető, hogy egy évet is várnod kell, mire behívnak
addig sok időd van, olvasgasd vissza a kérdéseket, sok-sok kérdésedre kapsz választ!
Bocsi,hogy ide írok ki kérdést,de nincs kedvem várni még 1 órát és ezzel a témával kapcsolatos.
Szóval a kérdésem: Milyen iskolai végzettség kell ahhoz,hogy én Afganisztánban szolgáljak?
Kilehet, legalább egy idióta magyarral kevesebb lesz!
Pirospajtás leszel ha kimész, ne várj havi 500e Ft-s keresetet...
Miért kell egyből idiótának nevezni?
De ha majd ide jön a sok arab és majd alattad robbantanak föl egy buszt akkor majd sírsz a sok "idiótáért",hogy menjenek és harcoljanak a terroristák ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!