Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha jelentkezek szerződéses...

Ha jelentkezek szerződéses katonának, mennyi idő múlva kérheti magát leghamarabb Afganisztánba az ember?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Már nem kell kérni, azthiszem automatikusan küldenek. Ha jól tudom.
2011. ápr. 4. 19:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy ez nem így van, mert ha bemegy a toborzó irodába valaki biztos van pár hét ami a kiképzés, de azt nem tudom hány hét. Meg talán erre jön még valamennyi idő amit Magyarországon tölt el az ember, de ebben nem vagyok biztos.
2011. ápr. 4. 19:53
 3/7 vzs ***** válasza:
100%

3 hónap alapkiképzés

aztán csapatnál el kell tölteni pár évet (nem kötelező, de enélkül nem visznek ki)

az sem baj, ha előtte voltál valahol máshol is, pl Balkánon (Koszovó)

2011. ápr. 4. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
miért akarsz egy idegen országban idegen célokért harcolni és életedet adni akár? ez nem COD, vagy Mohaa.
2011. ápr. 4. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Hadsereg, hadvezetés témába pacifista k.csögök mit keresnek?

Nem tetszik nem jössz ide, és egyébként katonákra mindig is szükség volt,van és lesz...

2011. ápr. 5. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

trolloknak sincs itt helyük. nem vagyok pacifista. egy szavam nem lenne ha magyar földön harcolna az ellenséggel, de így másokért akarja életét adni. nem sajnálom, csak nem értem.

amúgy elég közönséges vagy, nemde?

2011. ápr. 5. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Protekciófüggő. Nem egészen úgy van, hogy én ki akarok menni afganisztába, és másnap visznek is. Mindenki oda akar menni, mert cseszettjó pénz. Nyalni kell sokat, barátkozni, szívességeket tenni, és talán.
2011. ápr. 11. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!