A rendőr kiakadna, ha ezt meglátná?
Tegyükfel, ha előállítanak egy tolvajt és behívnak egy nyomozót és anyomozó felmegy az irodába a gyanúsítottal, aki kihallgatja gyanusitottként. A nyomozó elővesz még négy mappát és mutatja, a gyanusitottnak hogy ezt is a gyanusított követtel el, ahány mappa, annyi helyszín feljelentés, az elmúlt 2 hónapból.
Amikor kihallgatta, nyomtatja a jegyzőkönyvet és a terhelt aláír, de először elolvassa. Amíg a terhelt olvassa , addig Ő kimegy telefonálni.
Az ajtó nyitva marad, azonban telefonálás közbe fel-alá járkál, elsétál többször a folyosó túloldalára meg vissza és a terhelt mikor azt hallja, hogy a folyosó toldalán lépked, nem 1 másodperc mire visszaér és feláll, a nyomozó asztalán az egyik mappába belenéz és gyorsan visszaűl.
Véletlen, ha gyorsan hamarabb jönnd vissza a nyomozó és pont látná, hogy a terhelt belenéz a mappába, mit csinálna?
Csak kíváncsi vagyok.
Nagyot nézne? Vagy letolná a gyanúsítottat, hogy nem szabad vagy mit tenne? Haragudna?
(Megtörtént eset)
Rendben, de mit befolyásol a leírásban, hogy milyen színű?
Minek kellett ezt leírni, nem mindegy?
"Bizalmas adatokat tartalmazó mappába belenéztem\belenéznék. Mi fog történni?" Ennyi miért nem volt elég? Nem kellett volna novellát írnod a világoszöld részbe.
Levi, ezeket a miért nem kérdezed meg a nyomozódtól? Vagy miért nem próbálod ki?
Most komolyan, szerinted a Gyakorin vannak olyan emberek, akik azt válaszolják erre a kérdésre, hogy
"Haver, én is a múltkor belenéztem, a kihallgatásomon, mikor megfordult a vizsgáló, és pont nézett ki az ablakon, majd megjegyezte, hogy Ó, virágzik a sárga kankalin! - majd mikor visszafordult pont a dokumentumban turkáltam és akkor megnyílt alattam a föld, majd ezután..."
Szerinted tényleg van itt olyan ember, aki ezekre a hülyébbnél hülyébb kérdésekre érdemi választ tud adni? Komolyan??
"vannak ügyeim és védem magam"
Itt? Gyakorin?
Bazz ítéljük már el gyorsan! Ennyiünket úgyse tud meggyőzni!
Tanúsítom, hogy közveszélyes (a rendőrség kategória válaszadóira) és csukjuk le!
Végigolvastam a válaszokat, alig bírok írni a röhögéstől.
A virágzó sárga kankalinnál (12-es válasz) konkrétan a könnyeim folytak a nevetéstől.
:-)))))))))))
Szerintem konkretan semmit se tud csinalni,de ahogy lehetosege lesz valasztani,a rosszabbat valasztja vagy vhogy visszaadja neked azt,hogy visszaeltel a beled vetett bizalmaval. A rendorok a bunozokon elik ki az elettol elszenvedett kis nyomorukat.
Levike,ne irj anyazos privatot,mert mindannyian szeretunk teged es drukkunk,h izgalommal teli eleted legyen,gyujtsel sok penzt es jo nagy vastag dosszied legyen,amibe orom lesz belenezned. Az ugyveded kihuz a kakibol es szepen elsimit mindent,mintha mise tortent volna,mint Molnar Ricsinek se kellett bunhodnie mostaban a sorozatos emberoleseiert.
Ugyvedet keress jot es o mindent elrendez!!
Peace and love
Tavesz bakhtalo Levente!
Lakatos Brendon vagyok a szhelyi böriből, várlak téged szeretettel cellatársnak holnaptól! KI A KÁROLY???? ÁÁÁÁÁÁÁ
Utolsó.
Ez jó vicc🤣.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!