Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ilyenkor kinek kell panaszt...

Ilyenkor kinek kell panaszt tenni?

Figyelt kérdés

Ha valakit a nyomozó teszemazt kényszerrel valkat és, ha odáig fajulna a dolog, hogy testi kényszert is alkalmazna, pl belerúgna a gyanúsítottba vagy lerúgná a székről, hogy valljon, kinek kellene ilyenkor panaszt tenni?

Gondolom nem a felettesének, mert Ő igazat adna neki.

Ügyészségnek, bírósàgnak vagy emberi jogok bíróságának kellene ilyenkor panaszt tenni?

Csak azért kérdem, mert gyanúsított vagyok és fel kell készűlni, hogy kényszerítésre is sor kerűlhet, mert van ilyen sajnos itthon is.

2021. márc. 16. 10:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Teljesen elvagy tévedve levike. Soha nem írtam én ilyet le neked. Ez csak ú kipattant a fejedből és elkezdted itt írogatni, a mentális problémáid miatt.
2021. márc. 17. 04:46
 22/24 anonim ***** válasza:
Leírhatnám, hogy melyik megyébe lakom, azt is, melyik városban, de mi értelme? Van egy idegen gyakorikérdések-felhasználó, akiről tudod hol lakik. Esetleg azt is megmondhatom, hány éves vagyok, és mivel töltöm a szabadidőm. De mi értelme, mivel lesz ezzel előbbre bárki is? Érted, mire szeretnék kilyukadni..? :)
2021. márc. 17. 09:10
 23/24 A kérdező kommentje:
Én értem. Írtam is, hogy ha nem akarsz nem írod.
2021. márc. 17. 13:34
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen, azt én is értem :)
2021. márc. 17. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!