Ilyenkor kinek kell panaszt tenni?
Ha valakit a nyomozó teszemazt kényszerrel valkat és, ha odáig fajulna a dolog, hogy testi kényszert is alkalmazna, pl belerúgna a gyanúsítottba vagy lerúgná a székről, hogy valljon, kinek kellene ilyenkor panaszt tenni?
Gondolom nem a felettesének, mert Ő igazat adna neki.
Ügyészségnek, bírósàgnak vagy emberi jogok bíróságának kellene ilyenkor panaszt tenni?
Csak azért kérdem, mert gyanúsított vagyok és fel kell készűlni, hogy kényszerítésre is sor kerűlhet, mert van ilyen sajnos itthon is.
A sátras nyomozó 24 éves.
A mi ügyészasszonyunk más. Ő 53 éves.
Ő írta.
Privátba egyszer beszéltünk.
Azt írta, hogy Ő dr. Kujbus Mária.
Azt is írta, hogy 51 éves. Ez 2 éve volt.
Pont a Békéscsabai Járási ügyészségen dolgozik.
Írta azt is, hogy Békéscsabán lakik.
Csak így random elmondott magáról mindent?
Te nagyon értesz valamihez.
Mire gondolsz mihez értek?
Volt már más is, aki írt magáról.
Pl. nyugdíjas, ilyeneket írt, hogy reggelente egy kávé mellett mindig átlapozza a magyar közlönyt. Budapesten lakik, meg hogy nyugdíjas baráti körben van és elmesélte, hogy milyen rablással vádolnak és, hogy van aki gonoszkodóan mondta, hogy megérdemlem, ha lecsuknak, de van aki sajnál, hogy ilyen nehéz helyzetbe vagyok.
Téged minden egyes ember ismer az országban?
Véletlenszerűen beszélgetést kezdeményezel egy budapesti nyugdíjassal, aki ismer egy debreceni srácot?
Micsoda hírnévre tettél szert.
Mert te mely megyébe laksz?
Én Hajdú-Bihar.
Ha nem akarsz nem válaszolsz.
Ők írtak magukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!