Vámosok, pénzügyőrök! Milyen a munkátok?
Figyelt kérdés
Főleg a nyomozók illetve a járőrök(MECS) munkája érdekel...2010. aug. 18. 17:12
1/4 anonim válasza:
Egyik sem vagyok, de mikor kicsi voltam, mindig detektív akartam lenni:)
A fizetés nem lehet utolsó, de kicsivel több ésszel rájöttem, hogy nem bírnám a kiképzést!:)
Bocsi az offért, de gondoltam megosztom!:)
2/4 anonim válasza:
a nyomozó és a mecs mélységi ellenőrzési csoport az két külön világ :d válaszd ki mi akarsz lenni :d én mélységis vagyok szerintem mozgalmas és mindig vannak új feladatok amiket el kell látni
3/4 anonim válasza:
Vannak olyan infók, hogy a Vám- és Pénzügyőrség a jövőben átveszi a rendőrségtől a határrendészeti feladatokat, illetve olyan hírek is terjengenek, hogy egy részük később rendőr lesz, másik részük APEH-es, és a Vám- és Pénzügyőrség mint olyan már nem fog létezni. Lehet, hogy most jó a munkájuk, de lehet, hogy később már nem annyira lesz jó esetleg :(
4/4 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy a vámnyomozók átkerülnek az adórendőrséghez,és ezt a szervet az APEH illetve a Vám-és Pénzügyőrség mellé rendelik.Ez a 3 szerv egy irányítás alatt, de viszonylag önállóan működne Nemzeti Ellenőrzési Hivatal(Hatóság) néven.
2010. aug. 21. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!