Facebook IP cím alapján cím házkutatás lehetséges becsületsértésért?
A rendőrség sehogy, a Bíróság pedig úgy, hogy a feljelentő adta meg az adataimat...
De a vége az lett, hogy felmentett a Bíróság és a felmerült költségeim megfizetésére kötelezték a feljelentőt, de sajnos nem tudtam behajtani, mert közben lövöldözött Dorozsmán, előzetesbe került.
Feljelentettem Hamis vádért ez miatt, viszont a megyei kapitányság kivédte Őt azzal, hogy attól, hogy felmentettek, még jogosan gondolhatta, hogy én rágalmaztam meg...
Szval sztem gondolkozz el Te még ezen, hogy megéri e...
Ha figyeled a híreket, miden országban gondot jelent a tech cégek öntörvényú világa. Nemigen foglalkoztják őket az egyes országok jogredjei, ez az IP cím kiadásra is vonatozik. Szóval a magyar rendőrség is csak kérhet és jelenthet a facebooknak.
Pár éve az Intel az FBI-t is lerázta valami terrosista nyomozás ügyében.
De tegyél feljelentést, ha bánt a dolog, mást nem tehetsz.
Hozzám ilyenért, egy email, hogy zaklat, jöttek ki házkutatással. Viszonta Facebook nem ad ki ilyen hülyeség miatt semmit. Ez tuti. Maximum jelented és törlik. De szerintem elég, hogy megfenyegeted feljelentéssel. Max. komolyabb ügyben esetleg, de tudod hány millió kamu profil van?
Velem azt csinálták hogy mivel feljelenthet, a nyomozó hatóság kiadott lefoglalást és elvittek mindent. Azzal a jelszóval, hogy visszaállítanak róla mindent. Bevallottam.
Szóval ez a módszerük újabban... Egyébként egy nyamvadt indamail nem tudtak kinyomozni, amiben leírtam, hogy zaklat a férje. Pedig az nem Facebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!