Szerintetek jogos, hogy egy zaklatásos ügy miatt házkutatást adnak ki és lefoglalják a mobilomat?
Figyelt kérdés
Megcsengettem kb. 7-10 alkalommal egy számot és az enyémet adta ki nekik, erre kijöttek. Szerintem ez az egész felháborító.2020. nov. 30. 18:33
2/10 anonim válasza:
Így működik a rendszer barátocskám. Vagy hogy jussanak hozzá a telefonodhoz? Állandóan melletted legyen egy rendőr, és azt várja mikor ejted le a telefonodat hogy elkaphassa?
3/10 A kérdező kommentje:
Csak ma kérdeztem.
2020. nov. 30. 18:42
4/10 anonim válasza:
Az nem 7-10 lehetett hanem jóval több, ennyiért nem mennek ki. Ja, szerintem is felháborító, hogy nem találsz magadnak más szórakozást.
5/10 A kérdező kommentje:
Lehet,kb.50.
2020. nov. 30. 19:01
7/10 anonim válasza:
NApi kamu, ha valóban "zaklatás" vádjával ment volna bárki a kérdezőhöz akkor most nem itt hőbörögne :D
8/10 anonim válasza:
Nocsak, az elején még 7-10, aztán csak 50 lett belőle? Hiszen tényleg majdnem ugyanannyi. Persze ha a kocsmában egy ezres helyett 50 ezrest kérnének, akkor te is hőbörögnél, és rendőrt hívnál.
Egyébként ha igaz is a kérdésed, akkor azt mondom, hogy úgy kell neked, legalább megtanulod, hogy nem szabad. Szerintem még mást is érdemelnél, ami néhány 8 napon túl gyógyuló zúzódással jár, és kb. minden ujjad eltörésével, hogy ne legyen kedved ilyesmihez, ill. megtanuld, hogy nem szabad, ha anyád, apád nem tanított meg erre.
10/10 anonim válasza:
Gyerek... És mi a rák célod volt vele? Jobb lett most neked? Annyi eszed van, mint egy papucsállatkának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!