Falun is betartatják a kijárásit, itt egy példa?
Ma a 04:25-ös buszra várva a megálló előtt lefékezett egy rendőrautó. Mindenkit igazoltattak (6-an voltunk öszesen), én egy igen erős figyelmeztetést kaptam. Disznóvágásra jöttem 2 faluval arrébb, 5 órára már összegyűlt mindenki, a szatryomban egy hurkatöltő volt. Azt nem fogadták el hitelt érdemlő igazolásnak :D
Azt mondták a rendőrök, hogy "ilyen többet nem forduljon elő."
Azért voltak a falumban mert több bejelentést is kaptak, hogy nagy a mászkálás nálunk esténként... Azon az éjszakán 8 embert elkaptak. A megyeszékhelyről jöttek, egész éjszaka járőröztek.
(Csak figyelmeztetés gyanánt írtam ide, ittunk is jó sok pálinkát az ijedtségre)
Hamis magánokirat felhasználása bűncselekmény.
Azért miért is ne ellenőrizhetné, nem akkor jönnek le ők se a falvédőről. 1. igazoltat, lefényképezi az iratot, és szépen elenged, aztán utánajárnak, és ha kiderül, hogy fals, hát szépen eljárást indítanak ellened. Ennyi.
Oksi, valószínűleg csak próbaidő, és pénzbünti, persze a kijárási tilalom megszegése miatti büntije mellett. Nekem inkább egyszerűbb, hogy 8 és 5 között otthon vagy a páromnál vagyok. Nem kell a bejelentett lakcímen tartózkodni, csak egy akármilyen szálláshelyen, ez azért nem egy nehéz dolog.
Na sziasztok! 12-es jól mondja, ÚJONNAN már szúrópróba szerűen ellenőrzik - pont a múlt héten kaptam hívást a kerületi rfk-tól, hogy XY nálam dolgozik-e és tényleg éjfélig tartott-e aznap a munka.
Számtech szaküzlet és szervíz vagyunk, és aznap éjfél körül fejeztük be a gépek javítását (az üzlet 18 óráig van nyitva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!