Sok fiatalt látok akik a rendőrnek mentek manapság , főleg lányokat pedig egy jobb diplomával több pénz tudnak keresni kevesebb munkával . Mondjuk egy mérnökinformatikával vagy akár egy matek szakkal is de a közgazdaságival is kényelmesebb munkát tudnak csinálni
Gondolom kényelmesnek tartják, járőrözés, trafizás stb.
2021. febr. 5. 18:34
12/28 anonim válasza:
Az, a fotelem az kényelmes, de ez nem
2021. febr. 5. 18:36
13/28 anonim válasza:
Én is rendőrnek szeretnék menni. Nekem azért népszerű, mert vonz a bűnüldözés, az egyenruha stb. Jó, sokat nem lehet vele keresni, de szokták mondani, hogy "aki katonának, rendőrnek, mentősnek stb. megy" azoknak a pénz csak másodlagos. A fennt említett diplomás munkákkal valóban jól ellehet helyezkedni, de sokat kell tanulni érte, és pl.: engem (is) rohadtul nem érdekel a közgazdász szak meg a mérnökinformatikus.
18/F
2021. febr. 5. 21:29
14/28 anonim válasza:
Mondok jobbat.
Mozdonyvezetőnek menni meg jobb, mert 3x anyit lehet keresni és diploma se kell hozzá. Ez lecsigázza a rendőri fizut.
Viszont oda lányokat nem vesznek fel.
Férfiakat csak és komoly pszichológiai vizsgálat van.
100 jelentkezőből 5-8 nak sikerű, a többi kibukik.
2021. febr. 5. 21:32
15/28 anonim válasza:
Megint itt a mozdonyvezetős levike
2021. febr. 5. 21:35
16/28 anonim válasza:
El innen levike!
2021. febr. 5. 21:53
17/28 anonim válasza:
De unalmas már az informatikus összehasonlítás. Nem akar mindenki az lenni.
Egyébként, rendőrségnél is lehet jól keresni, csak elkell végezni a továbbképzéseket- amik alapból is vannak.
2021. febr. 6. 06:03
18/28 A kérdező kommentje:
Azért van ott a közgazdás meg a matematikus is. De akkor mondjuk a sebésszel is összelehet hasónitani, mert nekem valami olyasmit mondott egyik ismerős aki rendőrnek ment, hogy életeket akar menteni meg segíteni az embereket. A sebész is ezt csinálja.
2021. febr. 6. 09:01
19/28 anonim válasza:
Igen de a sebész teljesen más világ. Ott “nyugi” van, betegségekkel foglalkoznak. A rendőr gyilkosságokkal és fegyveres ügyekkel. Alig van köze egymáshoz azon kívül, hogy a sebész menti, a rendőr pedig védi az embereket.
2021. febr. 6. 10:04
20/28 anonim válasza:
meg persze a rendőr is ment életeket, de ő inkább megelőzi a bajt, míg az orvos helyrehozza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!