Rendőrség telefon alapján követ valakit, ilyen létezik?
10-es! Mert honnan lehet tudni, hogy a 6-os Levike válaszoló volt?
Már nekem is feltűnt ez a sok levikézés.
Mert rendszeresen ügyvédnek adja ki magát.
Közben bíróság előtt áll rablásért.
Azt hiszi hogy attól hogy átment egykét kihallgatáson, igazsagugyi elmeorvosi vizsgalaton meg targyalasi napon, és nem tett sose vallomást ettól olyan okos lett hogy ügyvédként itt oktatja azokat akik esetleg el is hiszik.
Elvileg én nem ismerem annyira, nem tett beismerő vallomást és azért rablás, mert lopás közben szembefújta gázspravel az egyik tanút. Ez azért kisebb.
Én egyébként augisztusban olvastam, hogy egy nyíregyi faluban egy unoka kitépte a nagymamája kezéből az ötszázast, mert nem akart neki adni. A vénasszony másnap feljelentette rablásért és előzetesben van. Mondjuk ez azért durva.
Egyébként Levike valóban ilyen bűnöző?
Arra gondoltam, hogy csak egy unatkozó ember és soha nem járt még a rendőrségen, bíróságon mind mind kamu amiket előad.
Akkor miért nem tartóztatták le mikor rablássá változtatták?
Ha soha nem kerűlt a hatóságokkal összetűzésbe, akkor honnan tudja, hogy hogy néz ki egy cellainfó? Mert, ha a 6-os nem ügyvéd, hanem ez a Levike, akkor, ha kamu, nem tudhatja, hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!