Kisebb súlyú bűncselekmény esetén is létezik az, hogy tudják ki az elkövető, de semmit nem tudnak tenni a rendőrök?
Láttam egy videót youtubon , ahol a VV Fanni ügybe, valami tévéműsorba behívták a család, sértett ügyvédjét és az országosan ismert Doszpot Péter gyilkossági nyomozót. Ez a nyomozó nyilatkozott, hogy van olyan eset sajnos, ahol tudják a rendőrök, hogy ki a gyilkos, de nincsennek megdönthetetlen bizonyítékok és kiengedik a letartóztatásból vagy meg sem gyanusítják.
Az érdekelne engem, hogy kisebb súlyü ügyekben pl. lopás, vagy kisebb rablás, vagy csalás, vagy akármi ami kis súlyü ügy, ahol nem szoktak gyanusitottakat letartóztatni ugyan, de folyik a nyomozás. Szóval ilyen ügyekben is van, hogy tudják, hogy van tettes és, hogy ki az, de nincsennek kétséget kizáró bizonyítékok és nem tudják meggyanusítani az érintettet vagy, ha már gyanusított, akkor megszüntetik az eljárást vele szemben?
Igen, nálunk is volt ilyen mikor hozzánk törtek be.
A felvételeken az alkatból és mozgásból jól ki lehetett találni hogy kik az elkövetők, viszont a telefonjukat az ország másik végében hagyták egy ismerősüknél aki még alibit is biztosított nekik, szóval így megszűnt az eljárás de az egész falu ezen röhög hogy milyen gáz a rendőrség.
Neked ezzel nemkel foglalkoznod levike, hisz már az ügy bíróságon van ;)
Szóval a bírót se hivogassad.
Igen, és ez személyes tapasztalatom.
A kihallgatás lezárta után (amibe egy teljesen fals sztorit írattam be), a nyominger megkérdezte: te csináltad?
Nem válaszoltam, csak finoman elmosolyodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!