Rendőrség telefon alapján követ valakit, ilyen létezik?
2018 nyara óta még megalapozott gyanú sem kell, csak elég, hogy ha valaki szóba hozható a bűncselekmény elkövetésével és bírói engedélyel (leplezett eszköz) követhetik.
Az más, hogy telefonhívás, internet adatok alapján egy megalapozott gyanús személynek lekérik a cellainformációját.
Nyomozati anyagban benne van, hogy mikor hol csatlakozott melyik város tornyához. Ott van egymàs alatt.
Nekem karnyújtásnyira van egy bűnügyi aktám kilapoznám, ott van a cellainfó. Előtte van egy leirat, hogy miért milyen bűncselekményben kérik ki, milyen telefonszáma alapján, van egy ügyészi engedély és aláírás. Aztán ott vsn felsorolva egymás alatt. Be tudnám szkennelni neked, hogy néz ki egy cellainfó lekérdezés, de nem teszem, mert több szempontból szabályszegő és privát.
Ha elkövetnél egy bűncselekményt, meggyanúsítanának, a nyomozás végén kérnéd a nyomozati anyag egy példányát, ha lekérték a cellainfót, akkor a nyomozati anyagba benne lenne, látnád.
Egy ügyvéd.
#6 Te ugye nem Levike vagy?
#7 Aztán mit tudsz tenni, én is légyszívesebben kidobnám ezt a szart.... Sokkal könnyebb lenne az életünk.
Egyébként nem gyanúsították meg semmivel, mert hiába figyelték meg, követték, egy papírzsepi eldobást sem tudtak rákenni. Tiszta volt, mint a patyolat...
Ezt is tudom, hogy 2018 bárkivel megcsinálhatják. Erről bezzeg nem beszélt senki itthon. Ez kb. kommunizmus...
Nem csak cellainformáció, hanem valós időben kb. méterre pontosan tudják hol vagy. Ez remélem hasznos bárkinek és te még csak nem is tudsz róla....
De, a #6 os levike.
Örülök hogy màr ti is megismeritek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!