Miért van az, hogy a rendőrök főleg itthon nem mernek cselekedni?
Egy dagadt cigány késsel kijön, fenyegetőzik, ordítozik, és a rendőrök csak állnak, már kétmilliószor felszólították, hogy dobja el, de nem lőnek.
Egyik utcén is volt egy őrült, aki kalapáccsal a kezében úgy csinált, mintha fejbe akarna vágni egy járdán sétáló nőt. Én is és mások is hívták a rendőröket, akik 5 perc múlva kiértek, de basszus 2 órán keresztül csak szólítgatták, hogy dobja el a kalapácsot. közben 3 kirakatot betört.
Ez komoly???
Tessék itt egy videó, hogy milyen következményei vannak annak, hogy csak szólítgatnak, de nem lőnek.
https://www.youtube.com/watch?v=oRwdFplrspM&bpctr=1609612716
kétszer szólt, de nem dobja egy a fegyverét? többször szól, de nem veszi ki a zsebéből a kezét? Azonnal lelőni!!!
Mi takargatni valója van? Fegyver van nála? használni fogja. Ha viszont nincs, akkor kiveszi a kezét a zsebéből. Ilyen egyszerű.
"Egy bűnüldöző szerv nem működhet szabadelvűen, mert akkor anarchia lesz."
Hallgattad az Amerikából érkező híreket az elmúlt évben? Mondom, itt tényekről vitatkozunk. A szigorú, militarizált rendőrség csak szítja a feszültséget, és a vége anarchia lesz, amikor egyeseknél betelik a pohár.
"Ez a dolguk!!!"
Azt hittem a rendőrsé szlogenje "Szolgálunk és védünk!" nem pedig "Megalázunk és ellenségnek tekintünk!".
Remélem az eljárás végén kezet is csókoltál nekik.
21: majd betelik a pohár a libsiktől is ne félj. Aztán majd jön a többség ja meg a rendőrség aztán majd nézhetsz, hogy mit kapsz, ha véded a bűnözőt.
Anno falun felakasztották azt, aki a tolvajt védte.
22: Az olyanok miatt vannak csak az előítéletek, mint TE! Szégyen.
Amúgy Téged mindenki ellenségnek tekint ugye tudod?
Kivette a zsebéből a kezét nem tudom mit van kiakadva a rendőr xd :D
A társasházas esetnél váratlna volt a támadás.Megelőzni ugy lehetett volna ha még előtte elfogják mikor anno balhézott és nem szarakodnak.Ott a támadás váratlan volt az a támadást nem tudták volna megelőzni.
"Az olyanok miatt vannak csak az előítéletek, mint TE! Szégyen."
Feltételezem, hogy az eset Magyarországon történt. Amerikában annyiban bonyolultabb a helyzet, hogy mindenkinek joga van fegyvert viselni, ezért nagyobb az esélye, hogy egy rutin ellenőrzés esetén is van valakinél.
Ha Magyarországon egy rutin közúti ellenőrzés során, a PISZOK HIDEGBEN a rendőr rád szól, hogy vedd ki a zsebedből a kezed, azért teszi, mert egy tapló, aki szereti az állampolgárt csicskáztatni. Ezért nem értem a magadfajtát. Az átlag polgár rendőrség iránti megértése ott ér véget, amíg lelőnek egy romát, ha közúti ellenőrzésekre kerül a szó, általában ők is átváltanak a "minden rendőr hülye" üzemmódba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!