Elítélik a rendőrt?
"Helyesen csinálta. Talán hagyja hogy a szeme láttára lőjjék le a kollégáját? Még szép hogy lőtt. Jogosan."
Senki sem lőtt a csajon kívül. Másik filmet nézel... :D
"Ne akard már felülmúlni a Btk-t Levike."
Nemtom ki az a levike, de szerintem épp te akarod felülmúlni. Én pontosan azzal értek egyet, hogy minden egyes bűnözőt, gondolkodás nélkül, bárhol, bárki és bármikor megölhessen. A BTK nem...
Másokat is veszélyeztetett amikor 10 lővést adott le.
valószinűleg ez az ügy sokáig fog még tartani.
Nem volt szakszerű a rendörlány amikor pánikszerüen indulatból(főleg félelemtől vezérelve) lőtt
Mi van ha egy vétlen lakót meglő az ajtókon kerezstűl miközben a páni félelmétől vezérelve leadta a 10 lővést az elkövető felé.
Mert nem az elkövetőre lőtt, hanem az elkövető felé, gyakorlatilag nem célzött csak lőtt
Egy rendőrtől elvárható hogy szakszerűen járjon el ilyen esetben is....
1-2 célzott lővés a támadóra elég, nem szabad vaktában lövöldözni!
Amugy az a gyanum hogy a rendörlányt ez az eset annyira kiborította hogy leszerel, de előfordúlhat hogy még évekig fog bíróságra járni a szakszerütlen lövöldözése miatt!
A pontos körülményeket nem ismerjük. De túl sok ideje nem lehetett a mérlegelésre, különben a társa halott. Az ORFK szóvivőjének ismertetője elismerő kicsengéssel szólt. De, mint írtam, az ügyészség teljesen más tészta.
"54, nincs túl nagy szavad a büntetőjogban, elárulom;)"
Akkor itt a második szavazat arra hogy nagyon sokat kap a csaj. Még valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!