Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A napi 300 körüli rendőri...

A napi 300 körüli rendőri intézkedés a kijárási korlátozások valamint a maszkviselési szabályok megsértése miatt sok vagy kevés?

Figyelt kérdés
Szóval az operatív törzs szerint naponta 300-300 körüli a két szabály megszegése miatti rendőri intézkedések száma. Ez soknak vagy kevésnek mondható? Tavasszal volt olyan, hogy az akkori kijárási korlátozások miatt napi 600-700 intézkedés volt.

2020. dec. 18. 10:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

Ne viccelj :D :D

Most a páromnak van egy feljelentése, mert a rendőrök "látták", hogy az utcán vizel és ezzel beszennyezte a közterületet (szakadó esőben).

A bibi csak az, hogy én is ott voltam, nem történt ilyen. A valóságban az volt, hogy befordult a rendőrautó az utcába, meglátták, hogy egy fának dől a párom nekik háttal (engem akkor még nem láttak, mert előtte álltam és kitakart), azt hitték, nyert ügyük van. Mikor kiszálltak, már látták, hogy valószínűleg bukó a történet, de akkor már végig akarták vinni a dolgot. Nem ismertük el a szabálysértést, azt mondták, feljelentenek.

Azt hittük, nem lesz belőle semmi, hiszen egyértelműen szó áll szó ellen, 2-2 arányban. De lett, 1 hete jött ki az 50.000-es ejnyebejnye. Most a meghallgatásra várunk (az nem volt, anélkül döntöttek) + kiderült, hogy a rend éber őrei kihagyták a feljelentésből, hogy én is ott voltam és én is tagadom az esetet :D Végül is valóban nem jelentős körülmény, igazuk van :D :D

Az a gáz, hogy eddig én bíztam a rendőrökben, de amit mostanában művelnek... Megingott a bizalmam..

2020. dec. 19. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Na ez az eset hol történt?

Ez valami falu ahol nincs ügy és az unatkozó rendőrök ilyenért ráérnek büntetni.

2020. dec. 19. 14:28
 13/17 anonim ***** válasza:
11%
11-es vagyok: Szegeden történt, 10-esnek írtam, csak nem realizáltam, hogy anonim vagyok. :)
2020. dec. 19. 14:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Nekem Székesfehérváron került 10 ezerbe egy éjszakai parkban vizelés :/ Ott mondta, hogy fogadjam csak el mert feljelentésnél a többszöröse lenne. Viszont itt igazuk volt, de a szegedi eset durva. És Szeged ellenzéki. És Budapestieket is szívatják a rendőrök - szóval bünti van.
2020. dec. 19. 18:59
 15/17 anonim ***** válasza:

A feltételezett vizeléses és a kutyás eset szerintem ugyan azokhoz a rendőrökhöz köthető. Tegyél panaszt, mert az ilyenek a rendőrségbe vetett állampolgári bizalmat teszik tönkre.

14: nekem ugyan az Siófokon 5 ezerbe került még 7 éve. :D

2020. dec. 19. 19:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Debrecenben nem szólnak a rendőrök, ha kijárási alatt mászkálsz, vagyis eddig sose szoltak hozzám. De még a katonák se, azok is mászkálnak egy kocsival.

Eddig még nem, remélem ezután se.

De se Szolnokon, se Karcagon, se Kisújon nem szóltak.

2020. dec. 19. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Sok, én emiatt betiltanám az intézkedést.
2021. júl. 21. 10:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!