Miért kérdezgetett a nyomozó, hogyha egyszer egyértelmű választ adtam?
Amikor a multkor kihallgatott a nyomozó, akkor kérdezte élek e panasszal, feleltem igen, mert nem követtem el, erre kérdezte, hogy "Biztos?" Mondtam, igen. Kérdezte tesz -e vallomást, mondtam nem, erre is kérdezett, hogy "Biztos?" Mondtam így van, majd megkérdezte újból, hogy teszek-e vallomást, feleltem nem. Ekkor mondta, hogy "Jól meggondklta?", mondom igen. Azt mondta, hogy "jó".
Miért nem mindegy neki, hogy nem tettem vallomást, meg miért kérdezgetett vissza, hogy biztos nem?
Nemi mindegy lehetne, ugyanannyi a fizuja.
Az ügyvéd azt mondta amúgy, hogy mikor eljöttem, akkor már sz...tak az ügyre, már mással foglalkozott.
Nahát azt már ők is tudják, mert páran ismernek ott, hogy velem nem kezdeményeznek pszichikai reakciókat meg ilyen nyomásokat, mert tudják, hogy nálam ezzel nem tudnak játszani.
Akik meg nyomozók nem ismernek és az előbb említett pszichika, kérdezősködés stb, ha elkezdenék nekem, én pedig lecsapnám azzal a labdával, hogy nem beszélgetni jöttem, hanem a jegyzőkönyves kihallgatást kezdje el.
Ezt amit mondtatok egy hadházi cigánnyal meg tudják te ni, de velem nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!