Zaklatóval mit lehet csinálni?
"Bár elég szomoru hogy a zaklatottnak kell még kitalálni valamit mert a balfasz rendőrség csak már mig tragédia nem lesz.Ha meg megvered az ilyet téged visznek el.Próbáld nagyobb kapitányságokon budapesten."
Sajnos tényleg ez van, én kétségbeesésemben megírtam mit művel a feleségének, most rágalmazás miatt van ellenem eljárás, meg felhívtam párszor, azért meg zaklatás miatt. Előtte meg hónapokig örlődtem, végül úgy döntöttem, nem jelentem fel....
Egyébként hozzám 1 szem email, illetve kb. 10 hívás miatt házkutatási paranccsal jöttek, lefoglalva a telefonomat stb.
Szóval én azt tanácsolom neked, ne szólj neki, ne írj vissza és semmiképpen se próbálj meg visszavágni, mert te fogsz rácseszni. Én lassan 3 hete nem alszom emiatt. Előbb-utóbb meg fogja unni, mert még az ilyennek áll feljebb!
Mond neki máskor ha rád ír hogy igazából egy meleg férfi vagy, és még küldj is egy szőrös melkhasas képet.
Egyből elmegy a kedve xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!