Sürgős! Mit tehetnék a telefonos zaklatóval? LENT
Már ne is haragudj : 17 évesen milyen SÜRGŐS hívást kaphatsz éjszaka???...
Kapcsold ki a telefonod este 9-kor és csak reggel kapcsold vissza!
Amúgy semmiből nem áll számot cserélni...
Nem képzeled, hogy a rendőrség foglalkozik ilyen baromságokkal, hogy két kamasz hogyan szívatja egymást?!
Ha tudod, hogy ki szórakozik, akkor szerezd meg a telefonszámát és te is szúrj ki vele : regisztráld be a telefonszámát fizetős-letöltős weboldalakon, ahol havonta levonnak a telefonszámról 500-800 Ft-ot...
Regisztráld be a srácot egy homokos weboldalra, add meg a telefonszámát, millióan hívják majd éjjel-nappal!...
Ne légy már ilyen gügye!... :D
Felhívod az anyjáékat éjfél után, hogy állítsák már le a gyereküket. Aztán hívogatod még őket, ha van telefonjuk.
Számváltás vagy halkítsd le. Kitől vársz éjszaka fontos hívást 17 évesen, ne vicceljél már.
Én szétütném a fejét, 17 évesen úgysem lehet nagy bünti.
-fel kell jelenteni,- a rendőrség erre van..mindent le tudnak hallgatni,figyelni,- ha akarják.
Jól meg vannak fizetve ,áll.-költségvetésből.
hogy ne kaphatna fontos hívást! 14 vagyok, én is van, hogy 10-kor kapok hívásokat egy beszállító cégtől! külföldiek és ott máshogy van az idő! (időeltolódás)
vagy pl. barátnőjéhez betörtek, egyedül van, nem ért el senki mást telón... akármi lehetne....
hívd fel a szolgáltatót, hogy mit tudsz tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!