Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Sürgős! Mit tehetnék a telefon...

Sürgős! Mit tehetnék a telefonos zaklatóval? LENT

Figyelt kérdés
szinte minden északa felhív és amint felveszem leteszi tegnap 3kor hívotta nappaliba volt a telefonom egész családot felkeltette kiderítettük ki az (volt haverom)anyám beszélt vele de fojtatja és már így megy lassan fél éve. kihez fordulhatnék rendőrséghez (rejtett számon hív)vagy a telefon szolgáltatóhoz vagy én olgyam meg hogy lehalkítsam de bármikor kaphatok 1 fontos hívást 17/F
2009. dec. 21. 01:18
 1/9 A kérdező kommentje:
kifelejtettem:úgy derült ki hogy hallottam hogy a haverjaival azon röhögnek hogy már megint felkeltett szerintem ez kicsinyes
2009. dec. 21. 01:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Változtass számot, szerintem az jó megoldás lehet.
2009. dec. 21. 01:23
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Kapcsold ki éjszakára a telefonodat! Ne viccelj már, 17 évesen, amikor ráadásul még a szüleiddel élsz, milyen fontos hívást kaphatnál éjszaka, ami nem várhat másnapig? Még ha orvos lennél, vagy tűzoltó, megérteném, na de iskolás kölyökként??!
2009. dec. 21. 01:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
huzzd ki a telefont estére és te hívogasd északa változtas számot. Amugy kapd el a gyereket és gyepáld el.
2009. dec. 21. 02:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj : 17 évesen milyen SÜRGŐS hívást kaphatsz éjszaka???...

Kapcsold ki a telefonod este 9-kor és csak reggel kapcsold vissza!

Amúgy semmiből nem áll számot cserélni...

Nem képzeled, hogy a rendőrség foglalkozik ilyen baromságokkal, hogy két kamasz hogyan szívatja egymást?!

Ha tudod, hogy ki szórakozik, akkor szerezd meg a telefonszámát és te is szúrj ki vele : regisztráld be a telefonszámát fizetős-letöltős weboldalakon, ahol havonta levonnak a telefonszámról 500-800 Ft-ot...

Regisztráld be a srácot egy homokos weboldalra, add meg a telefonszámát, millióan hívják majd éjjel-nappal!...

Ne légy már ilyen gügye!... :D

2009. dec. 21. 03:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Felhívod az anyjáékat éjfél után, hogy állítsák már le a gyereküket. Aztán hívogatod még őket, ha van telefonjuk.

Számváltás vagy halkítsd le. Kitől vársz éjszaka fontos hívást 17 évesen, ne vicceljél már.

Én szétütném a fejét, 17 évesen úgysem lehet nagy bünti.

2009. dec. 21. 11:15
 7/9 anonim ***** válasza:

-fel kell jelenteni,- a rendőrség erre van..mindent le tudnak hallgatni,figyelni,- ha akarják.

Jól meg vannak fizetve ,áll.-költségvetésből.

2009. dec. 21. 17:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

hogy ne kaphatna fontos hívást! 14 vagyok, én is van, hogy 10-kor kapok hívásokat egy beszállító cégtől! külföldiek és ott máshogy van az idő! (időeltolódás)

vagy pl. barátnőjéhez betörtek, egyedül van, nem ért el senki mást telón... akármi lehetne....

hívd fel a szolgáltatót, hogy mit tudsz tenni!

2009. dec. 21. 19:04
 9/9 anonim válasza:
3. zaklatás után feljelentheted, és kiadja a mobilcég az adatokat. Feltételek: Pontosan jegyezd fel az időpontot amikor zaklatott. Ha mind a 3 alkalommal ugyan az zaklatott, akkor megb*ák. :)
2010. márc. 14. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!