Hogyan tudnék segíteni a rendőrségnek a kijárási tilalom felügyeletében?
Nyugdíjas férfi vagyok, ezért arra gondoltam hogy az alvási időmet feláldozva segíteném a rendőrséget ebben a nemes ügyben.
Arra gondoltam, hogy a fiaimnak szánt megtakarított pénz egy részéből veszek kamerás drónokat, monitorokat (bár nem értek hozzá, de majd biztos kapok segítséget), és 8 után útjukra küldöm őket, az utcámban és akörül fognak teljesíteni felderítőszolgálatot, én pedig figyelem a monitoron a történéseket, és ha szabálysértést látok, akkor azonnal jelentem.
Kérdező!
Majd megtudnád, ha engem jönnél ellenőrízni a kijárási tilalom alatt.
Igencsak elküldenélek melegebb éghajlatra.
Debrecen
Kedves debreceni lakos,
Én pedig a hatóságokat küldeném Önhöz, és azonnal megtudná, hogy kivel szórakozik!
Ez csak trollkérdés.
Ha esetleg mégsem, kérdező, és tényleg elkezdesz ilyesmi manővert, akkor ne csodálkozz, ha rövidesen olyasmiket tapasztalsz, mint hogy klozetpapírba van tekerve a házad, a kilincsed s**ral bekenve, ablakod-ajtód összefújve, kocsid kerekei laposak, és miegyebek.
Én meg még itt űlök az egyetemen a gépem előtt, aztán megyek 10-es busszal, 10y-vel, aztán 1-1 villamossal, majd 46E busszal haza. Éjjfélbe érek haza.
Itt a papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!