Hogyan tudnék segíteni a rendőrségnek a kijárási tilalom felügyeletében?
Figyelt kérdés
Nyugdíjas férfi vagyok, ezért arra gondoltam hogy az alvási időmet feláldozva segíteném a rendőrséget ebben a nemes ügyben.
Arra gondoltam, hogy a fiaimnak szánt megtakarított pénz egy részéből veszek kamerás drónokat, monitorokat (bár nem értek hozzá, de majd biztos kapok segítséget), és 8 után útjukra küldöm őket, az utcámban és akörül fognak teljesíteni felderítőszolgálatot, én pedig figyelem a monitoron a történéseket, és ha szabálysértést látok, akkor azonnal jelentem.
2020. nov. 15. 22:50
1/31 anonim válasza:
Húúú......te leszel a gonosz bácsika aki beköp mindenkit és mindenki fél tőle?😅😅
Amúgy a legjobban úgy tudsz segíteni ha otthon maradsz és veled nem kell foglalkozniuk. A többi a hatóság dolga.
2/31 A kérdező kommentje:
Így van, eddig is én voltam, és minden szabálysértést jelentettem, amit a fiatalok eddig elkövettek, és most is hasonlóan szeretnék eljárni.
2020. nov. 15. 22:55
3/31 árokpart válasza:
Az ilyen embereket a rendőrség sem szereti ugye Tudja? Sőt még jobban nem kedvelik mint a szabálysértőket.
4/31 A kérdező kommentje:
Egyébként is a drónnal szerintem le is tudnám fényképezni a szabálysértést elkövető személyt, és ott lesz a bizonyíték.
2020. nov. 15. 22:59
5/31 anonim válasza:
Bezony, az ilyen embereket nem szeretik a szomszédok sem. Nálunk is ilyen az alattunk lakó, és nem véletlen van nálunk beállítva rosszul a mosógép egyik lába.....
6/31 anonim válasza:
#4 először meg kell tanulni használni a drónt, ja meg nem lehet csak úgy repkedni a város felett, az légtérmegsértésnek minősül.
7/31 anonim válasza:
Vegyétek már észre hogy trollkodik 😂
8/31 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös válaszoló, esetleg azt megtudod mondani hogy hol laksz pontosan, és hogy hogy hívják az alattad lakó szomszédokat?
2020. nov. 15. 23:04
10/31 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés volt:D
A címet elolvasta még igaznak hittem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!