Hogyan tudnék segíteni a rendőrségnek a kijárási tilalom felügyeletében?
Nyugdíjas férfi vagyok, ezért arra gondoltam hogy az alvási időmet feláldozva segíteném a rendőrséget ebben a nemes ügyben.
Arra gondoltam, hogy a fiaimnak szánt megtakarított pénz egy részéből veszek kamerás drónokat, monitorokat (bár nem értek hozzá, de majd biztos kapok segítséget), és 8 után útjukra küldöm őket, az utcámban és akörül fognak teljesíteni felderítőszolgálatot, én pedig figyelem a monitoron a történéseket, és ha szabálysértést látok, akkor azonnal jelentem.
Úgy döntöttem, hogy leteszek erről a drónos ötletről, alapból túl sokba kerülne meg túl nehéz lenne a megvalósítása, mire megtanulnám a technikát, hogy hogyan működik. És engedélyt sem kapnék valószínűleg.
Lehet hogy veszek reflektorokat inkább meg távcsöveket és azzal szemlélem a terepet a harmadik emeleti teraszról.
Az könnyebben kivitelezhető szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!