Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tudomásomra jutott egy bűncsel...

Tudomásomra jutott egy bűncselekmény, hogyan tudnám bejelenteni a rendőrségre, hogy ne derüljön ki a nevem?

Figyelt kérdés
Telefont, számítógépet, postát le tudják nyomozni.
2008. nov. 29. 13:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%
Na igen, továbbá sál meg sapka, de az ujjlenyomatoddal nem mennek semmire ha nincs az adatbázisban.
2008. nov. 30. 15:44
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem, ha ne akarsz belekeveredni, jobb, ha be sem jelented, de ha mégis, semmiképpen se névvel!

Nekem egyszer el kellett mennem tanúskodni, a régi munkahelyem közelében történt az ügy. Azért volt muszáj, mert a rendőrök látták, hogy láttam, nem mondhattam, hogy nem.

Kérdezték, hogy akarom-e az adataim titkosítását. Mondtam, hogy persze. Egyszer voltam az ügyészségen, elmondtam, amit tudtam, és azt hittem, elfelejthetem.

3 év múlva kaptam idézést a tárgyalásra, ahol valóban a nevem meg a címem titkos maradt, de már a tárgyalás előtt megszólalt az egyik vádlott nővére: jaj, há' ezt a csajt ismerem, há' ott dolgozott a ...-nál...

Na ennyit a titkosításról...

2008. nov. 30. 16:06
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, annyira nem durva a dolog, hogy sál meg gumikesztyű kelljen :) XD, de nem akarok semmilyen utólagos hercehurcát, meghallgatást és tárgyalást, nomeg azért a pitiáner bosszúállástól is tartok... Legjobb lesz, ha inkább elfelejtem az egészet...
2008. nov. 30. 21:41
 14/24 anonim ***** válasza:
49%

"Legjobb lesz, ha inkább elfelejtem az egészet..."

Akkor ez nem egy felelős állampolgári magatartás...

2008. dec. 1. 10:49
 15/24 A kérdező kommentje:
Igazad van!!! Hááát na ilyenkor legyen okos az ember...
2008. dec. 1. 16:56
 16/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem kell félni.

Telefonfülkéből felhívod a 112 -őt és elmondod, onnantól azt kezdenek vele amit akarnak. És a beküldő adatait még akkor sem adnák ki senkinek, ha otthonról hívnád. Szóval nem értem mitől parázol ennyire. Vagy ahogy írták internetkávézóból a Rendőrség weboldalán keresztül írsz nekik egy bejelentést. Ennyi.

2008. dec. 3. 15:09
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell nagyon parazni a Telefontanu hivasatol. Azt pont azert csinaltak, hogy anonim modon lehessen bejelenteni dolgokat, igy olyanok is tesznek feljelentest, akik amugy nevvel, cimmel nem tennek meg. Ha annak hire megy, hogy visszanyomozzak, ki volt a hivo, cseszhetnek az egeszet, senki nem hasznalna tobbet.

Ha esetleg pl. valami huzos maffia-ugyben rendelkezel fontos infokkal, akkor azt el tudom kepzelni, hogy kiveteles esetkent megkeresik, hogy ki volt a telefonalo, de normal esetben ez kizart.

Azert egy tel.fulkes megoldas tenyleg nem haszontalan, de tobb James Bond-fele trukkot nem kell szerintem bevetni az inkognito megorzesere. :)

2008. dec. 9. 13:00
 18/24 anonim ***** válasza:
49%
Beszédszintetizátorral felolvastatod a bejelentést, ezt felveszed magnóra. Gumikesztyűben, úszósapkában elmész egy külföldi telefonfülkébe, és onnan bejelelntést teszel a magnó segítségével a telefontanú számára.
2008. dec. 18. 03:01
 19/24 A kérdező kommentje:
Ez nagyon cuki!!! XD serlok holmsz is megirígyelné az ötletet :)
2009. jan. 2. 13:05
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

Meg álbajusz, és az se baj, ha van egy maszkmester ismerősöd aki elváltoztat...

Gyerekek!!! Agyatokra mentek az amerikai sorozatok :)

2009. jan. 9. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!