Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A "kedves" volt barátnő a...

A "kedves" volt barátnő a kártyámmal fizetett elég nagy összeget,vissza fogom valaha kapni a pénzem ?

Figyelt kérdés

46 ezer forintról van szó,egy Vodafone számlát egyenlített ki a kedves exem

Külföldön vagyok,14 nap múlva megyek csak haza.

Beszéltem rendőrséggel,a kártya le van tiltva a bank által ,de rendőrség nélkül nem lehet megoldani ?

Kétszer ült már, ezért megint ülnie kell ?

És tényleg vissza fogom kapni a pénzem,járt már így valaki ??

Köszönöm

2020. nov. 2. 15:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%

Ha igaz amiket írsz, hogy fenyegetőzik is, az zaklatásnak minősül ami már vètsèg, de a pènzzel akkor is annyira foglalkozik a rendőrsèg, hogy majd a vallomásodban benne lesz...

De sztem ha ezzel a hozzáállással mèsz be a rendőrsègre, le fognak gyorsan èpíteni...

2020. nov. 2. 20:17
 22/26 qkker1 ***** válasza:
100%

"A legtöbb ember nem hagyja, hogy megszerezzék a bankkártya adatait. (Ebben zsírosan benne vagy)"

Nálam le van tiltva az online vásárlás, csak akkor oldom fel, amikor fizetek, utána azonnal tiltom újra.

2020. nov. 3. 20:45
 23/26 A kérdező kommentje:

21_es és mindenki aki nagyon okos volt.

Tegnap ,miután a bank es a Vodafone felkereste,írt nekem, beismerte,szerinte véletlen coot...🙄🤣

elkérte a számla számom,és vissza utalta a pénzt .

Ugyanis a kártya adataimmal élt vissza,ez két évig terjedő szabadság vesztèssel jár, mindegy,mekkora az összeg.

Úgyhogy minden okosnak,aki azt mondja ezzel nem foglalkozik a rendőrség,se senki,üzenem,hogy de,nagyon is,és 46 ezer forintból egész pontosan 12 db kenyérpirítót tudok venni.

Nyilván aki ezeket írta,életében nem volt még 46 ezer forintja.

Sziasztok !

2020. nov. 4. 11:27
 24/26 A kérdező kommentje:

*volt

Nem pedig coot

2020. nov. 4. 11:28
 25/26 anonim ***** válasza:
79%

"Nyilván aki ezeket írta,életében nem volt még 46 ezer forintja."

Nem, sosem volt 46 ezer forintom, és kint kukázom naphosszat. Ezt a kommentet is egy járókelő telfeonjáról írom.

A bank meg a Voda hívta fel, nem a bíróság döntötte el.

Élvezd a 46 ezer forintodat, amíg nem jössz össze megint egy sittes leányzóval, aki "le nem fényképezi" a kártyádat:D

2020. nov. 4. 12:42
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha szegedi vagy akkor tudok egy leányzót akivel jól járnál...

Nincs Vele gond, csak miatta ül a Bátyja, majdnem a hapija is dutyiba került, lehúz mint a fene, de legalább NEM lop!

2020. nov. 5. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!