A "kedves" volt barátnő a kártyámmal fizetett elég nagy összeget,vissza fogom valaha kapni a pénzem ?
46 ezer forintról van szó,egy Vodafone számlát egyenlített ki a kedves exem
Külföldön vagyok,14 nap múlva megyek csak haza.
Beszéltem rendőrséggel,a kártya le van tiltva a bank által ,de rendőrség nélkül nem lehet megoldani ?
Kétszer ült már, ezért megint ülnie kell ?
És tényleg vissza fogom kapni a pénzem,járt már így valaki ??
Köszönöm
Tehát összejöttél valakivel aki kétszer ült, hozzáfér a bankkártyádhoz, tudja a kódod, és te meg elmész külföldre, hogy ő nyugodtan költse a pénzed.
Hát ez hatalmas.
Már 4 hónapja nem vagyunk együtt.
A kártyám bármikor le tudta fotózni,csak a kártya szám és a hátulján lévő kód kell,hogy tudjon vele online fizetni
Dolgozni járok külföldre, a kártya nálam,már letiltva.
Néhányan félre értitek.
Még jó hogy a kérdésemre egy értelmes válasz sem érkezett.
Ne haragudj, de 46 ezer ft. kicsi pénz... oké, egy magyar fizetésből nyilván sok, de feltételezem, Te azért nem magyar fizuból élsz... :)
2. Azért ez a Te hibád is, megbíztál benne
3. Ez még csak vétségnek sem minősül, 50 ezer ft alatt van, sztem ezt oldd meg ,,házon belül", ne nevettesd ki magad a rendőrökkel is
Mire utánajársz a rendőrségen, banknál, Vodafone-nál, bíróságon, kb eltelefonálod azt a pénzt, arról nem is beszélve, hogy mennyi energiával, idővel és bosszúsággal jár.
Hadd jegyezzem meg, hogy nyugati fizetéshez képest a 46 ezer forint hangyaf*sz. Ki fog röhögni mindenki.
Legközelebb majd jobban vigyázol a kártyádra.
Igen, előfordulhat az ilyesmi. Nem az az első csalás.
Ám a pénz értékével nem vagy tisztában, a lehetőségekkel még kevésbé.
Bank pénzt akkor ad vissza, ha bizonyított a bűneset. Vedd figyelembe, a profitjából adja. A bizonyításhoz bírósági ítélet kell, ahhoz ügyészi eljárás, ahhoz pedig megalapozott feljelentés.
Nem tudsz megalapozott feljelentést tenni, mert ahhoz bizonyítanod kell, hogy szándékosan átvert, a te hanyagságod nem bűneset. De ha feltételezzük, hogy mégis sikerül, ezt az eljárást valakinek finanszírozni kel, és abban biztos lehet, az nem az állam lesz. Csak a bírósági eljárás, ha minden simán meg,y a tízszeres lesz. Te fogod fizetni, ne legyenek kétségeid.
A 46 ezer nagyon sajnálatos. De a fentiek ismeretében megkérdezem: akarsz te bírósági eljárást?
Mivel több ízben megfenyegetett, amiről van írásos bizonyíték,a családom zaklatja,amiről hangfelvétel van,ugyan mégis hogy ne tudnám bizonyítani,hogy szándékosan fizetett az én kártyámmal ?
Persze hogy akarok.
És azt nem én fogom fizetni.
Itt visszaélés,lopás van.
Ti komolyan, elolvastátok amit írtam ?????
Esetleg a kommentelők között van olyan,aki tényleg járt már így,és úgy írja amit ír,vagy csak okoskodik mindenki ?!
Most komolyan?
Hát a legtöbb ember nem jön össze olyan nővel, aki már kétszer ült sitten.
A legtöbb ember nem hagyja, hogy megszerezzék a bankkártya adatait. (Ebben zsírosan benne vagy)
és 10/9 ember nem olyan fillérb*szó, hogy 46 ezer forintért bíróságra járkáljon.
Nehezen fogsz ilyen kommentelőt találni itt.
Hát,aki nem megy ennyi pénz után az hülye
A wishes 3 ezres dolgokat is feljelentik az emberek és közben olvasgatok neten,2020 szeptemberben változott a törvény és nincs olyan hogy 50 ezer alatt semmi,mert adatlopás, visszaélés,lopás ráadásul visszaeső és nem én adtam neki oda a pin kódot hanem a kártyán lévő adatokkal élt vissza.
És igenis megyek a pénzem után, írhattok bármit
Tényleg leragadtatok ott hogy már kétszer ült.
Kiragadtátok a lényeget.
Ennyi pénz után. 46 ezer forint?
Mit veszel annyi pénzből? Egy kenyérpirítót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!