Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ezt az embert letartóztatták...

Ezt az embert letartóztatták vagy csak őrízetbe vették vajon?

Figyelt kérdés

Múlthét csütörtök este voltam a városikapitányságon feljelentést tenni, azonban volt a nyomozóknak elfoglaltságuk bőven. Előttem egy férfit állítottak elő, kihallgatták és hallottam, hogy a végén olvasták fel neki a jegyzőkönyvet. Ezzel egy időben az élettársát is kihallgatta egy másik nyomozó. Állítólag azért állították elő a férfit, mert verte a nőt. Majd a férfihez jött egy ügyvéd, mármint a gyanusitotthoz.

Majd később a nőt kikísérte a nyomozó és a váróba mondta neki.a nyomozó, hogy "holnap a bíróság megkeresi Önt telefonon", most menjen haza nyugodtan, az embert nem engedjük el".

Ez mit takar, hogy nem engedik el?

Nyilván őrízetbe rakják, de ott csak 72 óráig lehet.

Vagy bíróság elé állítják és a bíró letartóztatja vajon, mert tartani lehet a további erőszakától, hogy szabadlábon maradása esetén folytatná a nőt bántalmazná?

2020. okt. 22. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sajnos az a cigány család lètezik Szegeden, egyszer itt írták is a Szegediek, hogy engem a városban mindenki nèvről ismer ès megfigyelnek... :'(
2020. nov. 2. 11:32
 12/15 anonim ***** válasza:

11: nem lehet, hogy itt (mármint a GYK-n) valaki viccelődött veled...?

Szerintem nem ismerted fel a humoros kommentet. :-D

2020. nov. 2. 11:42
 13/15 A kérdező kommentje:

9!

Köszönöm, hogy te megértesz, azért, hogy vádlottként van bíróságon valaki, azért még ember és nem kell semmibe nézni. Hidd el, aki megtámadott, azt önvédelemből fújtam le gázspray-val.

Ez Békéscsabán volt, de én Debrecenben lakok, Szegeden nem jártam még. Ott is van bőven cigány?

2020. nov. 2. 12:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Ohh, tele van velük a város, de ezek nem sima putris cigányok, gazdagok, befolyásosak, többek között a rendőrsègen van nekik családtagjuk, haverjuk, de sajnos nem règ egy ügyèsz is a pártjukat kezdte el fogni... A gyűjtő helyük a város szèlèn lèvő Rotapacknál van, a vezetőik között van ennek a cègnek a vezèrigazgatója, de a fő vezetőjük egy pszihopata cigány lány, aki habozás nèlkül beáldozza akár a testvèrèt ia vagy a hapiját... Ez törtènt 3 ève mikor kimerèszkedett a tanyámra vagy tavaly nyáron az Árkádnál mikor hètköznap dèlben, a zsúfolásig lèvő áruház előtt akartak megverni... Idèn pedig a lány rá küldte a Bátyját a pasijára, eddig tisztázatlan okok miatt, lövöldözès meg verekedès lett a vège, ezt a Bátyt le is csukták e miatt egy időre, országos hír lett... A többi idióta meg követi ezt a nőt, mert egyszerűen olyan kisugárzása van neki, hogy bárkit behülyít
2020. nov. 2. 12:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem tűnt el pénz csak kitalálta. Ha már van valamiért rendőrt hívni, akkor mondjuk azt, hogy pénz is tűnt el, közbe nem és akkor hátha még jobban meghurcolnak. Így akart pénzhez jutni. A hamis vallomásaikat nem ellenőrzi senki, de majd ezt én nem hagyom az biztos.
2020. nov. 2. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!