Ezt az embert letartóztatták vagy csak őrízetbe vették vajon?
Múlthét csütörtök este voltam a városikapitányságon feljelentést tenni, azonban volt a nyomozóknak elfoglaltságuk bőven. Előttem egy férfit állítottak elő, kihallgatták és hallottam, hogy a végén olvasták fel neki a jegyzőkönyvet. Ezzel egy időben az élettársát is kihallgatta egy másik nyomozó. Állítólag azért állították elő a férfit, mert verte a nőt. Majd a férfihez jött egy ügyvéd, mármint a gyanusitotthoz.
Majd később a nőt kikísérte a nyomozó és a váróba mondta neki.a nyomozó, hogy "holnap a bíróság megkeresi Önt telefonon", most menjen haza nyugodtan, az embert nem engedjük el".
Ez mit takar, hogy nem engedik el?
Nyilván őrízetbe rakják, de ott csak 72 óráig lehet.
Vagy bíróság elé állítják és a bíró letartóztatja vajon, mert tartani lehet a további erőszakától, hogy szabadlábon maradása esetén folytatná a nőt bántalmazná?
11: nem lehet, hogy itt (mármint a GYK-n) valaki viccelődött veled...?
Szerintem nem ismerted fel a humoros kommentet. :-D
9!
Köszönöm, hogy te megértesz, azért, hogy vádlottként van bíróságon valaki, azért még ember és nem kell semmibe nézni. Hidd el, aki megtámadott, azt önvédelemből fújtam le gázspray-val.
Ez Békéscsabán volt, de én Debrecenben lakok, Szegeden nem jártam még. Ott is van bőven cigány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!