Ebben az esetben hívnak?
Jött egy hívás,hogy engem feljelentettek,ami szerintem valami kamu ,mert én semmit sem követtem el.
Ami nekem gyanús
A "rendőr" nem mutatkozott be!
Ilyet nem levélben szokás?
Ez nagyon érdekes,leírom akkor az egész sztorit:
Sziasztok! Elég furcsa dolog történt velem!
A sztori a következő,ülök itthon,erre csörög a telefon,a telefonszám: +36-70-333-5050.
Mondom:
-Jó estét kívánok!
-Jó estét! Ez a 9.kerületi rendőrfőkapitányság. Mi a neve?
(Mondtam a nevemet)
-Feljelentettek,mert...az egyik osztálytársamat piszkálom elvileg.
És hogy reggel menjek be.
A legdurvább,hogy a haveromat is ugyanez a szám felhívta,viszont ő kinyomta,szóval nem tudom..
Ja,és tudja,hogy hányadik kerületben lakom,ez is durva.
Engem a telefonszám ijeszt meg,eléggé érdekes.
Mi a véleményetek erről?
Egy rendőr így intéz el egy ilyen telefont,ha egyáltalán az ilyet telefonon intéz?
Nektek mi a véleményetek erről?
#4 amikor mondta hogy menjek be,akkor levágtam,hogy ez valami kamu,és letettem,letiltottam,viszont,ha tudja a kerületet akkor a címet is?
Honnan?
:DDD az szép :D
Az a durva,hogy amikor letettem a telefont akkor írt a haverom,hogy "hívott valaki" ,és egyből felhívtam ugyanez a szám volt,és őt 10 perccel előbb
hívta,szóval valaki szórakozik velünk,csak nem tudjuk,hogy ki.
Jófogáson,itt ott megtalálható a számom,a kerület is,na de a haverom semmit sem árul sehol,nincs fennt a száma,bár lehet,hogy csak blöffölt.
Ami még fura az a "rendőr" hangja.
A telefonom egyből rögzít és olyan a faszi hangja,mintha olvasta volna a szöveget,kérdeztem,h ki jelentett fel,erre azt mondja,hogy erről nem adhatok ki infót,jó mondjuk ha névtelen akkor nyilván.
+Szó szerint ezt mondta: "(!!!) Elvileg az osztály társukat piszkálják"
1. Mi az,hogy elvileg?
2.Mi az,hogy piszkálják,miért nem zaklatják?
Nincs olyan bűncselekmény hogy "piszkálás".
Max zaklatás vagy könnyű testi sértés, de ezeket nem meríti ki.
Hát ez az!
Mellesleg nagyon furcsa volt ahogy ezt előadta nekem,hogy "elvileg" stb de ezt már leírtam 1x :D
Na ez az, nincs olyan sem hogy "elvileg".
Érkezett feljelentés vagy sem? Már ha igaz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!