23 évesen normális, hogy anyám úgy beszél velem mint egy fogyival, nem enged sehova, figyeltet, kutat és csak iskolába mehetek?
Őrült. Apám meg alkoholista és ver. Azt hallgatom, hogy fogyatékos vagyok, agyonvernek, ha nincs diplomám, bolond vagyok, nélkülük nem is élnék... 4 éve ezzel tartanal saklban, hogy "megölnek", fenyegetnek, megvernek.
Tulajdonnak kezelnek, és semmitől sem riadnak vissza... Egy szót sem szólhatok...
Nem kell bemutatni.
Látom én kedves ügyésznő.
Visszatért a kérdező de nem kért a segítségből csak hülyeségeket írogat. Ne etessük tovább a trollt.
Aki tényleg ilyen bajban van az kérte volna a segítséget. Ennyi, záróra.
Nem vagyok troll. AZOK TI VAGYTOK?
Milyen ügyésznő?? 🤣🤣🤣 Mint egy pszichiátria, nem hiszem, hogy épelméjüek vagytok!
Mert egy undorító szemét vagy.
Aztán egyébként nem együttérzést vártam, de engem mocskolni, bántani? Szerintem komolyan bolomdok vagytok, akkora sületlenségeket hordtok össze.
Egyébként engem próbált részegen megölni az apám, szerencsére "csak" az orromat törte el, mert észrevett a szomszéd... Nagyon vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!