Ebben az esetben mi volt a rasszizmus?
A leállás alapjául szolgáló esetre gondolok.
Mi a rasszizmus abban, hogy lelőttek egy embert.
"Ez teljesen jó arány. A jelentősen magas az 50+ lenne."
Ha jól tudom, az 5% körüli eltérést tarják általában jelentősnek statisztikában. Tehát a 12% vagy 20% helyetti 33% az nagyon jelentős eltérés.
Hogy hol van ebben a rasszizmus? Ezt próbáltam az első válaszom óta levezetni. Ha bőrszín alapján és miatt kimutatható valamilyen jelentős aránybéli eltérés, ott rasszizmus van.
"Ha bőrszín alapján és miatt kimutatható valamilyen jelentős aránybéli eltérés, ott rasszizmus van."
Én meg ezt próbálom elmagyarázni, hogy ez csak a te hülyeséged.
Nincs rasszizmus azért, mert van eltérés.
A cigányság se tud sehová beilleszkedni, mert nem is akar.
Nem tudom mit nem lehet ezen elfogadni.
"a a Romániában kezdenének terjeszteni dolgokat a magyar nép alsóbbrendűségéről, bűnözési hajlamáról,"
"ha a Romániában kezdenének terjeszteni dolgokat a magyar nép alsóbbrendűségéről, bűnözési hajlamáról, "
Ha így lenne, nem szólnék semmit.
Engem nem zavar az igazság:)
"Nincs rasszizmus azért, mert van eltérés."
Konkrétan ez a rasszizmus definícója :D Ha jelentős eltérés van különösebb indok nélkül, akkor a rendszerben valahol rasszizmus van.
"Konkrétan ez a rasszizmus definícója"
Semmi köze nincs a definícióhoz, ezt is most te találtad ki.
De látom a kérdésre még mindig nem sikerült érdemben válaszolni.
DeákDominik meg mások:
"Ha jelentősebb eltérés van különösebb indok nélkül, akkor a RENDSZERBEN valahol rasszizmus van", azt írod, ugye.
Hát, a helyzet az, hogy akkor MÁR s SZÜLETÉSkor rasszizmus van, mert a rasszok különbözőnek születnek. NEM minden ember egyformának, rassztól függetlenül.
Pont ezt akarják megoldani a Kalergi tervvel, igaz? Hogy NE legyenek rasszok, csak egy szürke kotyvalék beleolvasztva minden rasszt egy moslékba. (kivétel persze van, de hagyjuk)
DE még ott van a WHO alapokmányában a biodiverzitás megőrzésének az igérete, azzal mit csinálnak az Isten játszani akaró agymosók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!