Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Miért teljesen elfogadott...

Miért teljesen elfogadott éjjel versenyezni Óbudán a 11-es főúton?

Figyelt kérdés
Már több mint fél éve élek Békásmegyeren és minden este több tucat autó/motorversenyző repeszt el előttünk. Miért nem tesz semmit a rendőrség? Biztos, hogy tudnak arról hogy mi folyik itt, de az égvilágon semmivel se próbálják megakadályozni.

2020. aug. 9. 22:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ejha, de jól megismertél 3 mondat alapján.
2020. aug. 9. 23:42
 12/21 A kérdező kommentje:
2020. aug. 9. 23:44
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
A 11-es külső részén tavaly ősszel szórakoztak, sőt átmentek a szigetre. Leszámoltak velük rövid úton. Hja, van ilyen rendőrségi kapitányság is.
2020. aug. 10. 00:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Mármint milyen rendőrségi kapitányság van?
2020. aug. 10. 00:32
 15/21 anonim ***** válasza:
13%
Nem vagyok Budapesti, még csak nem is hallottam eddig erről, de ha tényleg így van, akkor bizonyára valami gazdag NER csemeték versenygélhetnek és mint tudjuk, rájuk nem vonatkoznak a magyar törvények, mivel magyarabbak a magyaroknál..
2020. aug. 10. 02:34
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"A 06-80-555-111-es ingyenes zöldszámon a nap 24 órájában fogadják a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a bejelentéseket.

A bejelentéseket névtelenül tehetik meg."

2020. aug. 10. 04:08
 17/21 anonim ***** válasza:
25%

Hasonló volt a környékünkön. Itt általában péntek-szombat este voltak versenyek. Bejelentettük, majd mindig kiküldtek egy járőr autót. Mikor megjelent akkor hirtelen mindenki betartotta a korlátozásokat és eltűntek. Sajnos egy hét után visszatértek, akkor újra hívni kellett a rendőröket.

Azóta már telefonálás nélkül minden péntek-szombat körözget a járőr autó nálunk szerencsére. Így ezen a részen megszűnt a versenyezgetés.

2020. aug. 10. 11:06
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenek vidéken is vannak sajnos. Pár gazdag hülyegyerek lehet, apu vett nekik menő verdát, aztán nem győznek menőzni vele. Előttem jól írták, hogy balszeg NER palánták, mert azoktól félnek a rendőrök, mert ha apu valami befolyásos oligarcha akkor ez könnyen járőr állásába kerülhet ha beleavatkozik.
2020. aug. 11. 20:24
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nem én vagyok az egyetlen békási, akit rohadtul zavar, hogy éjjel kettőkor kreténekre kell kelnem, mert annyira jó bulinak tartják, hogy Szentendre felé 150-nel kigyorsuljanak...

Gondoltam arra, hogy vagy a kerületi vagy a fővárosi polgármesteri hivatalnak tegyek panaszt. De nem tettem. Igazából kéne VÉDA rendszert felszerelni, au talán meg tudná mindezt szüntetni...vagy az sem.

2020. aug. 15. 16:34
 20/21 A kérdező kommentje:
Gondolom akik leszavazgatják ezeket a kommenteket, azok gyorsulgatnak éjjel, mert mekkora vicces meg lehet menőzni a csajodnak. :D
2020. aug. 16. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!