Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan tudnám elérni, hogy a...

Hogyan tudnám elérni, hogy a lakótelepünket éjszaka gyalogos(!) járőrök felügyeljék?

Figyelt kérdés

Szóval Miskolcon lakok, egész pontosan az Avason, és hát elég sok a... problémás ember. Főleg most nyáron éjszakánként gyakori, hogy az együttélésre képtelen emberek az autóból bömböltetik a rajzenét a parkolóban. Vagy csak ordibálnak, rajoskodnak, a köznyugalmat zavaróan viselkednek és agresszivitás is bőven sugárzik belőlük.

Hogy lehetne elérni, hogy esténként vagy két járőr felügyelje a környéket és szükség esetén intézkedjenek a "problémás elemekről"?

A polgármesternek már írtam egy online fogadóóra keretében, de sajnos nem kaptam érdemi választ. Csak ilyen "0-24 órában elérhető a segélyhívó" meg stb.

(Eleve az lenne a cél, hogy az ember éjszaka aludjon, ne pedig telefonálnia kelljen a rendőröknek.)

És ugye a gyalogos rendőri jelenlétnek van egy visszatartó ereje is. Nem értem, miért nem tudják ezt elintézni. Szerintem ez a sok ember, akit zavarnak, szívesen bedobna még ha kell plusz egy ezrest, hogy kifizessék annak a két járőrnek a bérét...

2020. júl. 15. 21:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%
20: Erdő közepén se lesz csend. Amiről meg a kérdező beszél nem kutyaugatás kategória, közel se olyan hangosak a kutyák, mint mikor a cigányok bömböltetik max hangerőn a zenéjüket.
2020. júl. 16. 11:38
 22/26 anonim ***** válasza:

Kb hasonló a hangerő, de a cigányok egy idő után megunják.

Egy kutya meg 20 évig él.

És csak ugatni tud, mert máshoz nem ért.

A saját kutyáimat már párszor "agyonvertem" vagyis kb úgy teszek mintha megverném, de értik.

De ugyanúgy folytatják tovább, aztán amikor hallják hogy jövök úgy tesznek hogy "hát én ott se voltam"

A cigányoknak meg szólhatsz hogy ne zajoljanak, de tökéletes csend soha se lesz.

2020. júl. 16. 11:59
 23/26 A kérdező kommentje:

Van itt egy-két kommentelő, akiknek nem értem a hozzászólásait...

11: igen itt van a rendőrőrs. Ez a legszebb az egészben, hogy mégis olyan, mintha nem is léteznének. Plusz eleve erről van szó, hogy az ember hajnali 2-kor ALUDNI akar, nem telefonálgatni a rendőröknek. Akik kijönnek úgy röpke fél óra alatt. És persze semmi érdemlegeset nem fognak csinálni, mert másnap úgyis minden ugyanott folytatódik.

Csak egy környéken lakó néni esete:

Kiszólt az antiszociális elemeknek, hogy jó lenne mostmár ha csend lenne.

Válasz: "ki volt ez a k0cs0g qrwa, mindjárt kinyírom!"

Ez nem egyedi eset, hanem általános. Most tényleg magyaráznom kell, miért férne rá a városrészre a folyamatos éjszakai felügyelet?!

A kutyás példára:

Nem írtam én sehol, hogy olyan csendnek kell lennie, mint egy kriptában. Nyilván folyamatosan vannak alapzajok, de én nem is erről beszélek. Én az artikulálatlan ordibálásokról, röhögésekről, zenebömböltetésről beszélek, ami nem normális. Plusz ugye az agresszív viselkedésről.

Úgyhogy ne csináljunk már úgy legyen szíves, mintha csak a tökéletes csend és a rajoskodás létezne, és a két véglet között nem lenne egy normális-egészséges átmenet!

A városrészről:

Igen, az Avas azóta hanyatlik, amióta elkezdték behozni ide a lényeket. Azóta folyamatosan romlott és azóta is romlik. Az egyik erősen súlyosbító intézkedés viszont nemrég volt, amikor is a "20 emeletes" néven ismert épületből - a miskolciak ismerik - kiköltöztették a lakókat (megvette a Bosch multinacionális cég munkásszállónak). Az épület, bár építészetileg teljesen jó, de a lakói finoman szólva is problémásak voltak. Ezeket a lakókat pedig elhozták szépen ide az Avasra. Igen, szépen alájuk tették az önkormányzati bérlakásokat az élősködőknek. Azóta még rosszabb a helyzet, még jobban elszaporodtak a rajok.

Ja és a 20 emeletes új lakói ukrán melósok lesznek. Szóval ennyit a kormány bullshitjeiről...

15-ös: te most gyanítom trollkodsz.

Tudod én is egy vagyok a millió átlagos egyszerű ember közül, akik dolgoznak, adót fizetnek, és kész. És van egy rossz hírem: az ilyenek, mint én teszik lehetővé, hogy működjön az ország.

A példádban felhozott hulladék élősködők nem járulnak hozzá a közöshöz, nem végeznek semmilyen hasznos munkát, nincs kimutatható fizetésük, amiből levonnák a tisztességes embereket sújtó adókat.

Ha a hulladékok eltűnnének, ez az ország egyszerűen csak jobb hely lenne. Sokkal jobb.

Ha a dolgozó emberek eltűnnének, ez az ország bedőlne. Bár ugye a gazdatest halálával a paraziták is elpusztulnak, de ez már sovány vigasz lenne csak...

Esküszöm egy új Hitler kéne ide, aki rendet rakna, nem ilyen moslék Fidesz meg hazaááruló baloldal...

2020. júl. 16. 12:36
 24/26 anonim ***** válasza:
31%

Végül csak sikerült leírni hogy ki kéne írtani a hulladék élösködő parazitákat. Meg azt hogy te sokkal értékesebb ember vagy, meg hitler.

Elköltözöl vagy hozzá szoksz, más megoldás nincs.

2020. júl. 16. 12:41
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha ellenzék nyer akkor négerek és arabok is lennek odatelepítve.

Kívéve Budapest liberális negyedét, oda csak liberálisok költözhetnek jó sok pénzzel.

nincs elég pénzed?

Hát akkor élvezd a multikultúrát!! Te és a gyereked is.

Addig a libsi megmondja a tutit Pestről

2020. júl. 16. 15:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Alapíts egy magán biztonsági céget. Vagy keress egy magáncéget,esetleg a polgárőrséggel beszéld meg.
2020. aug. 6. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!