Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogyan tudnám elérni, hogy a...

Hogyan tudnám elérni, hogy a lakótelepünket éjszaka gyalogos(!) járőrök felügyeljék?

Figyelt kérdés

Szóval Miskolcon lakok, egész pontosan az Avason, és hát elég sok a... problémás ember. Főleg most nyáron éjszakánként gyakori, hogy az együttélésre képtelen emberek az autóból bömböltetik a rajzenét a parkolóban. Vagy csak ordibálnak, rajoskodnak, a köznyugalmat zavaróan viselkednek és agresszivitás is bőven sugárzik belőlük.

Hogy lehetne elérni, hogy esténként vagy két járőr felügyelje a környéket és szükség esetén intézkedjenek a "problémás elemekről"?

A polgármesternek már írtam egy online fogadóóra keretében, de sajnos nem kaptam érdemi választ. Csak ilyen "0-24 órában elérhető a segélyhívó" meg stb.

(Eleve az lenne a cél, hogy az ember éjszaka aludjon, ne pedig telefonálnia kelljen a rendőröknek.)

És ugye a gyalogos rendőri jelenlétnek van egy visszatartó ereje is. Nem értem, miért nem tudják ezt elintézni. Szerintem ez a sok ember, akit zavarnak, szívesen bedobna még ha kell plusz egy ezrest, hogy kifizessék annak a két járőrnek a bérét...

2020. júl. 15. 21:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ott van pont az Avasi rendőrőrs.

Az nem elég, ha baj van telefonálsz, kimennek.

2020. júl. 15. 23:00
 12/26 anonim ***** válasza:

Őrsök szűnnek meg, mert annyi rendőr szerel le. Miskolc az egyik legrosszabb. Csoda, hogy ott van még rendőr.

Gödöllőn már a nyomozók járnak ki járőrözni annyian mentek el.

2020. júl. 15. 23:37
 13/26 anonim ***** válasza:
Avas már az első fészeklakóval elveszett! Költözz el ha teheted!
2020. júl. 15. 23:39
 14/26 anonim ***** válasza:
Sintér Sanyi olyan rendett tett, hogy a rendőrök választottak inkább más pályát.
2020. júl. 15. 23:41
 15/26 anonim ***** válasza:
15%
Az a bajod, hogy rasszista vagy és képtelen vagy az elfogadásra, átéltem én szóval tudom. Zavart a zene, a kiabálás, aztán fogtam magam, lementem és beálltam bulizni, azóta egy nagyon elfogadó srác vagyok, a régi önmagam egy fasiszta droid volt. Élvezd az életet, ne foglalkozz mással azok akik beszólnak csicskák, irigy sz@rok. Nálunk a rendőrök sem mernek kijönni , de tényeg inasba lett egy rakva azóta kutya az ősszes.
2020. júl. 16. 00:12
 16/26 anonim ***** válasza:
66%

Kérdezö látod a liberálisok csak lepontozták azokat akik szerint nem segítenek a rendörök.

Szerintük nem is vagy ember ha nem tudsz Budapesten a rózsadombon venni egy ingatlant. Öket csak az eröforrások jogai érdekli, és luxus villájukból osztják az észt. Életben nem élnének a brazilok mellett

2020. júl. 16. 05:49
 17/26 anonim ***** válasza:

#8 és #10 :

Kell a pénz fodbalstadionok építésére, azok működtetésére, és a fodbalisták fizetésére.

2020. júl. 16. 09:57
 18/26 anonim ***** válasza:

Költözz ki falura, minden házban van min. 478 kutya ami éjjel nappal ugat. Nem putri házakról van szó, mert pont az értéket akarják így védeni.

(itt szerencsére elég távol vannak)

De ugye a kutya azért van hogy ugasson.

Akkor a cigány meg azért van hogy zajoljon.

Nyugodtan leírhatod hogy cigány, voltak itt már cifrább kérdések is.

2020. júl. 16. 11:16
 19/26 anonim ***** válasza:

18: Az a baj kutya nem sokat véd már a mai világban sajnos. Fogják, bedobják a fagyállóval és egyebekkel mérgezett húsdarabokat, vagy bármit, a kutya megeszi és meghal. Ahova be akarnak törni és van kutya pár nappal előtte eljátsszák ezt, hogy könnyebben törjenek be.

Tudom, Nagynénémék Sajóbábonyban laknak még, nekik volt egy Kuvaszuk, akit meg akartak mérgezni a cigányok.

2020. júl. 16. 11:21
 20/26 anonim ***** válasza:

Itt most nem az a lényeg utolsó, a kutyára se hívhatod ki a rendőröket.

Pedig azok teljesen random ugatnak és sokkal hangosabbak.

Kérdező ha csendet akarsz költözz egy erdő közepére, más lehetőség nincs.

2020. júl. 16. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!