Az szabályos, hogy falun kiadták a havernak, hogy én voltam a névtelen bejelentő és bántanak, beszólogatnak, kicsinálnak, fenyegetnek bosszúból, ilyet lehet?
Én többet nem hívom őket, előttem levizsgáztak... Én marha, saját mobilról voltam...
Mondjuk, ha már kiadták, megkereshettek volna maguk.. Ezt a havernak adták ki... Nem az én haveromnak, hanem a aajátjuknak!
A besúgás akkor elítélendő, ha egy idegen hatalommal szemben jelentenéd fel a "haverodat" (pl Szovjet Unió), itt viszont szerintem a magyar rendőrségről van szó, ahol egy magyar embert bántottak, ezért ez megbecsülendő cselekedet lenne. Sajnos az itt válaszolók mind agyhalottak, ezért nyilvánvalóan nem nagyon értik, hogy mi ezek között az összefüggés.
Amúgy Btk. 222. § Zaklatás, tehetsz feljelentést.
2020-ban ki számít még a rendőrségre?
Ja, bocs, tényleg a pofátlan(tan)ító az működik ( amúgy én napi 10 km alatt min. 4 bunkóval találkozok a közúton, nem nehéz őket keresni az a titka, hogy kimész az utakra ) meg kibasszák a traffit, az is.
Szóval nem kellene naivnak lenni.. 2020 van hahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!