Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Amikor nagyban tartott a...

Amikor nagyban tartott a járvány Magyarországon, március 11-től május 3-ig, korlátozásokkal, akkor voltak a rendőrségen tanúkihallgatások, vagy olyankor a rendőrség sem idézett be embereket?

Figyelt kérdés

A bíróságon rendkívüli ítélkezési szünet volt, az ügyészek egy része otthon dolgozott, (lehet most is még).

Az érdekel, hogy a rendőrségen, hogy zajlott a rendszer, ez idő alatt ott se hívtak be embereket tanúkat, gyanusitottakat kihallgatásra vagy az működött?

Nyilván akit tetten értek azt óvatosan kellő távolságból kihallgatták.

Tudom, hogy nem is volt igazábol járvány cssk megbetegedés csak hivatalosan volt.

2020. jún. 24. 20:50
 1/1 Rasd ***** válasza:
Biztosan nem az volt a helyzet hogy kellő távolságból hallgatták ki. Felhúztak egy maszkot mint te boltba menet, ők a tárgyalóba és kész. A kihallgatásnak mindig meg kell történnie szerintem, bár még nem tanultam róla.
2020. júl. 4. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!