Az miért van , hogyha valaki átmegy a piroson meg megrúgja a hülye rendőrt annak kitökerik a kezét,de annak aki versenyzik és megöl egy kétgyermekes anyát aki dolgozni megy az pedig megússza minden büntetés nélkül?
Mi van kérdező, nem tetszenek a válaszok, nem tudod szidni a rendőröket... Ebben az esetben teljesen szabályszerűen jártak el.
Egyszer engem is bírságoltak már meg, ráadásul pont a szülinapomon, de nem fektettek a motorháztetőre, nem bilincseltek meg, nem ordibáltak, hanem szépen megbeszéltük. Ők adtak egy csekket, majd elköszöntek, boldog szülinapot és jó bulizást kívántak, majd elmentek. Ennyi volt a történet.
"aki versenyzik és megöl egy kétgyermekes anyát aki dolgozni megy"
Ez mikor, melyik eset volt, linkelnél egy cikket róla?
Bocs, de nem vagyok képben. Minden közlekedési típusban vannak hülyék, én azért zombi öngyilkosjelölt gyalogosokat is látok, akik körül sem néznek, mielőtt szabálytalanul átkelnek az úton (vagy ott, ahol nincs gyalogos átkelőhely, vagy ott, ahol van ugyan lámpa, de nekik piros), meg ismerek rosszul belátható kereszteződést, ahol egyes sofőrök úgy veszik be a kanyart, mint hogyha versenypályán lennének, és én sem érzem magam biztonságban, ha ott kell átkelni az úton valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!